T3 Joker Wohnmobil - by barteKKK03 & jarecki
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- KamilHelmut
- Nowicjusz
Nie bardzo już wiem który to w końcu bus? Czy ten co był pierwszy czy to już drugi? Czemu nie założyłeś grilla ze spryskami? Busik na prawdę świetnie się prezentuje, pozazdrościć
"Nauka do trzydziestki. Praca do czterdziestki. Czas na nagrodę. Porsche 911."
- rudy
- Łowca rarytasów :-)
- Kontakt:
T3 super gratki się należą jak zawsze przy każdej furze
działaj up date'uj i pokazuj foty nowych rarytasów
działaj up date'uj i pokazuj foty nowych rarytasów
MK3 Variant ROLLING STONES almost "Yachting" ??
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
Parę części na sell >>http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/GSsf/<<
- barteKKK03
- V.I.P.
A jedynie co to zabawa z frontami... chyba udało się skompletować największy możliwy wypas.
Zostają oczywiście tzw. "kwadraty" tyle że będą dołożone spryskiwacze, które już wcześniej pokazałem oraz elektryczna regulacja wysokości... komplet z całą wiązką, przełącznik będzie umieszczony w oryginalnym miejscu w brązowej obudowie.
Ponadto dokupiona została kolejna atrapa z chromikiem w prawie idealnym stanie.
Z drobnostek to udało się dostać ori kołpaki.. rzadka spotykane i niby takie jak powinny być oryginalne w Westfalii... ale chrom dekle mają swój klimat.
Zostają oczywiście tzw. "kwadraty" tyle że będą dołożone spryskiwacze, które już wcześniej pokazałem oraz elektryczna regulacja wysokości... komplet z całą wiązką, przełącznik będzie umieszczony w oryginalnym miejscu w brązowej obudowie.
Ponadto dokupiona została kolejna atrapa z chromikiem w prawie idealnym stanie.
Z drobnostek to udało się dostać ori kołpaki.. rzadka spotykane i niby takie jak powinny być oryginalne w Westfalii... ale chrom dekle mają swój klimat.
- barteKKK03
- V.I.P.
Ostatnio w sumie sporo się działo... jak zrobię jakieś zdjęcia to opiszę co i jak
- barteKKK03
- V.I.P.
Two ladies in brown... czyli zmiana koncepcji na Westę z niskim dachem
Właśnie przeczytałem cały temat o Twoich T3 i jestem pod przeogromnym wrażeniem...
Taka T3 w kosmicznym wypasie to jedno z moich motoryzacyjnych marzeń Powodzenia w dalszych modyfikacjach, powrocie do oryginału, jak zwał tak zwał...
Taka T3 w kosmicznym wypasie to jedno z moich motoryzacyjnych marzeń Powodzenia w dalszych modyfikacjach, powrocie do oryginału, jak zwał tak zwał...