A3 Kolejne audi od Granula
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Zaczęło się od MK3 1.6CL,
Potem A4 1.6,
Znów Mk3 1.4,
Następnie A6 C5 1.8T
aż tym czasem pierwszy klekot czyli A3 1.9TDI ASZ
Zakochany od początku i wierny VAGom każde autko starałem się doinwestowac jak mogłem. A6tka najmocniej dopieszcona została do chwili obecnej ale została sprzedana ze względów ekonomicznych no i za jednym małym, czynnikiem. Czas na mieszkanie odkłądać bo latka lecą
Wyposażenie:
• Rocznik 08.2002 "polift"
• Pojemność 1.9TDI
• 3D Czarny kolorek w końcu upolowałem swój wymarzony kolor
• Wnętrze tym razem wyjątkowo nie jasne a czarne z fotelami S-line - bardzo przyjemnie się mi w nich jeździ.
• Klimatronic
• Xenonik ori Hella
• ESP
[youtube][/youtube]
------------------------------------------------------------------------------------------------------
> > >Pierwsze co zrobiłem w autku to "pakiet startowy" :
-czyszczenie turbo silnika, EGR itp...
-wymiana filtrów, pasków, płynów, klocki, rozrząd...
> > > Zakup serduszek WW- czyli zapowaida się Grubo
> > > Jako, że jestem pedantem to wszystko musi być jak nowe bez rys itp.. Nowa ORI ASO S-Line
> > > Gładka pupa
> > > Przełączniki - jak już wspominałem jestem pedantem i muszę mieć wszystko jak nowe..
> > > Felgi 18" OXIGIN Germany CHROMONICKIEL (w planach do pomalowania na biało)
> > > Wycieraczka tylna od Fabi (<04)
> > > Michałki ;D
> > > Pranie tapicerki i robienie porządków w drzwiach
> > > Wygłuszanie drzwi
> > > BRA
------------------------------------------------------------------------------------------------------
w chwili obecnej auto jest u lakiernika całe malowane i robione są poprawki blacharskie typu regulacja drzwi, malowanie rączek plastikowych i innych elementów w kolor nadwozia itp..
A ja przy okazji, żeby nie było, że nic się nie dzieje i obijam się to po za paroma modami modernizuję boczki pod kontem Car-audio, mianowicie zmiana 130mm głośników na 165mm i opracowuję koncepcję zamknięcia komory drzwi kompletnego wygłuszenia. (podziękowania dla ludzi ze StrefaCarAudio.pl)
> > > Przygotowania do kolejnego MOD-a każdy się domyśla pewnie co to będzie, ale ja go poszerzę o pewien gadżet ;D
Potem A4 1.6,
Znów Mk3 1.4,
Następnie A6 C5 1.8T
aż tym czasem pierwszy klekot czyli A3 1.9TDI ASZ
Zakochany od początku i wierny VAGom każde autko starałem się doinwestowac jak mogłem. A6tka najmocniej dopieszcona została do chwili obecnej ale została sprzedana ze względów ekonomicznych no i za jednym małym, czynnikiem. Czas na mieszkanie odkłądać bo latka lecą
Wyposażenie:
• Rocznik 08.2002 "polift"
• Pojemność 1.9TDI
• 3D Czarny kolorek w końcu upolowałem swój wymarzony kolor
• Wnętrze tym razem wyjątkowo nie jasne a czarne z fotelami S-line - bardzo przyjemnie się mi w nich jeździ.
• Klimatronic
• Xenonik ori Hella
• ESP
[youtube][/youtube]
> > >Pierwsze co zrobiłem w autku to "pakiet startowy" :
-czyszczenie turbo silnika, EGR itp...
-wymiana filtrów, pasków, płynów, klocki, rozrząd...
> > > Zakup serduszek WW- czyli zapowaida się Grubo
> > > Jako, że jestem pedantem to wszystko musi być jak nowe bez rys itp.. Nowa ORI ASO S-Line
> > > Gładka pupa
> > > Przełączniki - jak już wspominałem jestem pedantem i muszę mieć wszystko jak nowe..
> > > Felgi 18" OXIGIN Germany CHROMONICKIEL (w planach do pomalowania na biało)
> > > Wycieraczka tylna od Fabi (<04)
> > > Michałki ;D
> > > Pranie tapicerki i robienie porządków w drzwiach
> > > Wygłuszanie drzwi
> > > BRA
w chwili obecnej auto jest u lakiernika całe malowane i robione są poprawki blacharskie typu regulacja drzwi, malowanie rączek plastikowych i innych elementów w kolor nadwozia itp..
A ja przy okazji, żeby nie było, że nic się nie dzieje i obijam się to po za paroma modami modernizuję boczki pod kontem Car-audio, mianowicie zmiana 130mm głośników na 165mm i opracowuję koncepcję zamknięcia komory drzwi kompletnego wygłuszenia. (podziękowania dla ludzi ze StrefaCarAudio.pl)
> > > Przygotowania do kolejnego MOD-a każdy się domyśla pewnie co to będzie, ale ja go poszerzę o pewien gadżet ;D
No no kolejna fajna audiola
Znając Twoje podejście do tematu to będzie kozak
Już na wstępie widać ogrom zmian a to dopiero początek ehheeh
powodzenia
Znając Twoje podejście do tematu to będzie kozak
Już na wstępie widać ogrom zmian a to dopiero początek ehheeh
powodzenia
Dziękuję za pozytywny komentarz Ja poluje na twojego golfa, aby go na Live zobaczyć bo zmienił się sporo od ostatniego spotkania a podoba mi się straszliwie
-
- Gadatliwa bestia
Dobra A3, ostro ruszyłeś z modami, także pozostaje życzyć kasy i powodzenia w modach. Planujesz go zawirusować?
Najpierw estetyka co domodyfikacji silnika to napewno jakiś programik wpadnie u "Rogala"
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Bardzo ładnie działasz motorek konkret, duży masz tam przebieg? Ehhh szkoda, że już nie ma takich motorów jak ASZ
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
przebieg około 180 tysi niby realny ale ja do tego podchodzę sceptycznie to jednak Diesel
hehe widze ze Ty to dopiero perfekcjonista jestes
nawet najmniejsze detale sie musza swiecic jak nowe
no to byle tak do samego konca
nawet najmniejsze detale sie musza swiecic jak nowe
no to byle tak do samego konca
Turbo Chrabaszcz rodem z USA http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=299152
Mam manie czystości i dokładności ;D nie potrafie inaczej a najgorzej jak coś tzrszczy albo piszczy. Postaram się tak dalej i chyba zapożycze coś z twojego projektu jak mi się uda
Stickery już w drodze
Stickery już w drodze
- wisniowy098
- Użytkownik
ostro czekamy na foty od lakiernika
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p4480338" onclick="window.open(this.href);return false; Czarna Wiśnia !:)
A więc proszę
No i auto odebrane z lakierni przepraszam że dalej fotki robione telefonem ale to przez pośpiech na spokojnie jak ogarnę się i kumple to lustro pójdzie w ruch.
Doszły pomalowane rączki w kolorek autka pokusiłem się nawet o te plastiki z klamką i wyszło dobrze
No i auto odebrane z lakierni przepraszam że dalej fotki robione telefonem ale to przez pośpiech na spokojnie jak ogarnę się i kumple to lustro pójdzie w ruch.
Doszły pomalowane rączki w kolorek autka pokusiłem się nawet o te plastiki z klamką i wyszło dobrze
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
GranuL, czemu raczki w kolor ;((( kazdy tak robi ;(((, no ale w sumie jak sie podoba komu , malowanko chyba niezle wyszlo trzeba obczaic na rl:d
- wisniowy098
- Użytkownik
na real ja pokaz a nie sie kitrasz mistrzu!
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p4480338" onclick="window.open(this.href);return false; Czarna Wiśnia !:)
jutro woskuje auto to mozemy sie piknąć tylko skocze do Malborka i będe wolny. Mogę się pochwalić tarsa 750kmów średnia predkośc napewno nie mniej jak 140 i 5,2 litra na 100 super sprawa
Efekty rączek :
No i Stickery
w tym DUBSTEP wzór na na moje zamówienie
Rączki robią robotę sporą ale to widac na foto malują tak włąsnie ludzi mi też to się podoba widziałęś Orzeszku u Huntera jak ona tam ma ?? prawda mi też to się pododba i zaadaptowałem to u siebie jak czarne wnętzre to czarne do końca
Efekty rączek :
No i Stickery
w tym DUBSTEP wzór na na moje zamówienie
Rączki robią robotę sporą ale to widac na foto malują tak włąsnie ludzi mi też to się podoba widziałęś Orzeszku u Huntera jak ona tam ma ?? prawda mi też to się pododba i zaadaptowałem to u siebie jak czarne wnętzre to czarne do końca