Passat B3 Variant mit VR6 motor :)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
V Były staruszek "pasław" V po zasłużonej i kochanej V "zuzie" mk2 V
- ReterAdam88
- Ma gadane
No felgi według gustu ja bym w nim widział takie felgi jak wkleiłeś do mojego tematu kiedyś .
viewtopic.php?f=91&t=555742" onclick="window.open(this.href);return false;
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
ReterAdam88, mi się też to marzy ale póki będzie dalej jako auto do poruszania się na co dzień to nie obniżę go z powodu pleców. Fakt jest taki że ten powyżej to full rasiol
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
Idzie wiosna więc coś się ruszyło do przodu Dzisiaj zakupiłem komplet felg (stalowych) do poruszania się przez sezon a oryginalne będę odpicowywał.
Roleta będzie po niedzieli zależy kiedy po nią pojadę. Pakiet GT na razie leży ale pewne jest to że będzie kompletny założony i do tego oba zderzaki idą w strukturę.
Oświetlenie się zmieni.Na tył są dwie opcję:dymiony komplet albo blenda z odblaskiem i wsteczne w pomarańcz.Z przodu raczej będą jasne soczewki.
Kiedy już będą gotowe letnie koła to zabieram się za wymianę łącznika,zbieżności,nieszczęsna sonda,wymianą tłumika środkowego i krokowy do roboty.Rure dolotową która jest pęknięta też trzeba wymienić......się tego nazbierało
Roleta będzie po niedzieli zależy kiedy po nią pojadę. Pakiet GT na razie leży ale pewne jest to że będzie kompletny założony i do tego oba zderzaki idą w strukturę.
Oświetlenie się zmieni.Na tył są dwie opcję:dymiony komplet albo blenda z odblaskiem i wsteczne w pomarańcz.Z przodu raczej będą jasne soczewki.
Kiedy już będą gotowe letnie koła to zabieram się za wymianę łącznika,zbieżności,nieszczęsna sonda,wymianą tłumika środkowego i krokowy do roboty.Rure dolotową która jest pęknięta też trzeba wymienić......się tego nazbierało
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
Autko przejechało trasę Polska-Niemcy-Holandia-Niemcy-Polska (ok 2500km) bez zająknięcia ! Jestem zajebiście dumny
Szkody jakie przyniosła ta trasa to jedynie latająca dokładka Zapakowany z 5 dorosłymi osobami i pełnym bagażnikiem spokojnie jedzie 200km/h !
Tym autkiem po prostu cudnie się jeździ na długie trasy , wiele nowych merców,betek a nawet yapońców się zdziwiło
Szkody jakie przyniosła ta trasa to jedynie latająca dokładka Zapakowany z 5 dorosłymi osobami i pełnym bagażnikiem spokojnie jedzie 200km/h !
Tym autkiem po prostu cudnie się jeździ na długie trasy , wiele nowych merców,betek a nawet yapońców się zdziwiło
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
No i poszły w ruch przygotowania do przeglądu
Komplet na wahacze+gałki+osłony przegubów+sonda+poduszki na belkę i pod skrzynię+uszczelki na chłodniczkę oleju+wymiana oleju+nowe wieszaki tłumika.
Na razie tyle w następnej kolejności będzie cały układ wydechowy tak myślę bo zaczyna mi przeszkadzać powoli stan obecnego...
W trakcie podróży w zeszłą niedzielę oderwał mi się pedał sprzęgła Ale szybciutko sobie pospawałem i śmigamy dalej
Komplet na wahacze+gałki+osłony przegubów+sonda+poduszki na belkę i pod skrzynię+uszczelki na chłodniczkę oleju+wymiana oleju+nowe wieszaki tłumika.
Na razie tyle w następnej kolejności będzie cały układ wydechowy tak myślę bo zaczyna mi przeszkadzać powoli stan obecnego...
W trakcie podróży w zeszłą niedzielę oderwał mi się pedał sprzęgła Ale szybciutko sobie pospawałem i śmigamy dalej
Ostatnio zmieniony śr sie 10, 2011 21:30 przez Biperr0, łącznie zmieniany 1 raz.
- asik
- Forum Master
- Auto: Hyundai Tucson
Biperr0 pisze:W trakcie podróży w zeszłą niedzielę oderwał mi się pedał sprzęgła
to widzę, że zadowolony z zakupu. i świetnie! jakie plany w najbliższym czasie?Biperr0 pisze:Autko przejechało trasę Polska-Niemcy-Holandia-Niemcy-Polska (ok 2500km) bez zająknięcia !
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
Doprowadzenie auta do super stanu Dużo rzeczy mi leży np pakiet GT ale bieżące rzeczy są ważniejsze. Może w przyszłości zmiana felg ale to może...asik pisze:jakie plany w najbliższym czasie?
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
Dzisiaj znalazłem chwilę żeby już wszystko dokończyć jeśli chodzi o układ wydechowy.Trzeba było co nieco połatać,co nieco wyszlifować i poczyścić.
Całość poszła w czarny kolor,końcówka w poler ... i coś takiego wyszło
Teraz muszę znaleźć czas żeby to założyć na auto
Całość poszła w czarny kolor,końcówka w poler ... i coś takiego wyszło
Teraz muszę znaleźć czas żeby to założyć na auto
- asik
- Forum Master
- Auto: Hyundai Tucson
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt: