Małe Lupo :)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Re: Małe Lupo :)
A no jeśli tak to Przepraszam nie wiedziałemdorota85 pisze:Ha Sebej by osobno trzeba zasłużyć i mieć chody u mnie
sie chopy ponapalali i wcale się nie dziwię
a co do fotek to sesja by się przydała, nie widzę inaczej, trza ją ciulnąć i dać tu w temat
a co do fotek to sesja by się przydała, nie widzę inaczej, trza ją ciulnąć i dać tu w temat
hahaha nie moge z wami M4N14K ostro powiedziane nie wiem co tak chłopaki sie napalili
Vw to pasja Das AUTO!!
Bo dziołcha wśród tylu chłopów jest jak igła w stogu siana jedna na tysiąc albo i więcejdorota85 pisze:nie wiem co tak chłopaki sie napalili
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
ładne auta i ładne kobiety to to co mężczyźni lubią najbardziej
tak więc sesja powinna być
tak więc sesja powinna być
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
chyba mi nie odpuścicie Marcin Ty nie narzekaj masz mnie na FB jeszcze Ci mało?
Vw to pasja Das AUTO!!
Kolega zamiast się pochwalić to nic nie mówidorota85 pisze:Marcin Ty nie narzekaj masz mnie na FB jeszcze Ci mało?
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
zawsze mi mało
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
To źle a propos dzisiaj przejeżdżałem u Ciebie 2 razy przed blokiem i lupiszona nie widziałemdorota85 pisze:nie przyjmuje do wiadomości