Passat b5 by esox lucius
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- esox lucius
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Passat b5 by esox lucius
Witam wszystkich
To by było tak
Moja przygoda z VW zaczęła się jakieś 10-15 lat temu gdy ojciec posiadał Garbusa - niestety przyszedł taki okres że trzeba było go sprzedać no i przez długi czas jeżdziło się fiatem 125p fiatem 126 na włoskich tajlach później pojawił się 126p el w międzyczasie 8 lat temu zawitał CC 700 którym zaczynałem się uczyć jeździć no ale jako że z niego wyrosłem pojawiło się hasło "Kupić Polo" co wydawało mi się pomysłem idiotycznym. Stwierdziłem że się dorzucę byle było to większe i było mk3 które po paru modach wyglądało tak.
Niestety blond tipsiara po pomyleniu hamulca z gazem zaparkowała w moim tylnim zderzaku z dość dużą prędkością (ok.80km/h) i przygoda dobiegła końca(próbowała jeszcze zwalić winę na mnie)
Pora przedstawić mój nowy nabytek
MODEL: VW Passat b5 3b
SILNIK: 1,9 TDi
MOC: 110km
MODY POD MASKA: seria
ZAWIESZENIE: seria
UKŁAD HAMULCOWY: seria
KOLA: Seryjne Alufelgi VW z Oponami 195/65/15 Zimówki Czarna stal 195/65/15
NADWOZIE: seria + czujniki parkowania
WNĘTRZE: Skóra + alcantara z regulacją lędźwi, Climatronik, 4 elektryczne szyby, blokada rodzicielska, MFA, 4 kubki na napoje, 2 podłokietniki, drewniane wykończenia deski rozdzielczej
AUDIO: Jednostka Sterująca Kenwood, Aktywny Sobwoofer Sony x-plode 200W, 6-8 głośników(nie sprawdzałem jeszcze )
Kilka zdjęć nowego nabytku
Reszta po sesji zdjęciowej (tomantg, Hz) liczę na was
Plany :
Przerejestrowanie (Jutro )
fajne Alu 18"
Bra
Zderzak ze spryskami + światła Xenon
Duża Navi VW
Małe przyciemnienie szyb tylnich
Podziękowania dla woyteckiego za sprawdzenie samochodu przed zakupem oraz dla Piter72, za zVAGowanie go w dniu zakupu i potwierdzenie przebiegu dzięki panowie
No to za 2013 zrobione:
-Całe zawieszenie przednie wymienione na Mayle 4HD, przeguby Spidan + nowe amortyzatory KYB
- W międzyczasie wpadł chip...seria wydmuchala 122KM po chipie 150KM,
- Dodatkowe Ledowe oświetlenie kabiny
-Padła również sprezarka klimy więc kupiłem nową,
-następny w kolejce Akku również na nowy wymieniony,
-Podczas wyprawy do Czech rozerwalo mi oponę z boku więc pora zakupić jakieś nowe 225/40 r18(jakby ktoś coś miał okazyjnie to nie wzgardze)
Znajomy miał do oddania pełny komplet skóry z grzalkami pod tyłek ale zostałem na starym setupie jakoś mnie taki hajzung nie przekonuje
-w tym tygodniu (sobota) polerowanie reflektorów do tego założony komplet nowych żarówek OSRAM Night Breaker + diodowe postojowki z Canbusem
-no i jeszcze manetka tempomatu z wiazka czeka na montaż ale tu już potrzebuje pomocy i kogoś z Vagiem do aktywowania go
To by było tak
Moja przygoda z VW zaczęła się jakieś 10-15 lat temu gdy ojciec posiadał Garbusa - niestety przyszedł taki okres że trzeba było go sprzedać no i przez długi czas jeżdziło się fiatem 125p fiatem 126 na włoskich tajlach później pojawił się 126p el w międzyczasie 8 lat temu zawitał CC 700 którym zaczynałem się uczyć jeździć no ale jako że z niego wyrosłem pojawiło się hasło "Kupić Polo" co wydawało mi się pomysłem idiotycznym. Stwierdziłem że się dorzucę byle było to większe i było mk3 które po paru modach wyglądało tak.
Niestety blond tipsiara po pomyleniu hamulca z gazem zaparkowała w moim tylnim zderzaku z dość dużą prędkością (ok.80km/h) i przygoda dobiegła końca(próbowała jeszcze zwalić winę na mnie)
Pora przedstawić mój nowy nabytek
MODEL: VW Passat b5 3b
SILNIK: 1,9 TDi
MOC: 110km
MODY POD MASKA: seria
ZAWIESZENIE: seria
UKŁAD HAMULCOWY: seria
KOLA: Seryjne Alufelgi VW z Oponami 195/65/15 Zimówki Czarna stal 195/65/15
NADWOZIE: seria + czujniki parkowania
WNĘTRZE: Skóra + alcantara z regulacją lędźwi, Climatronik, 4 elektryczne szyby, blokada rodzicielska, MFA, 4 kubki na napoje, 2 podłokietniki, drewniane wykończenia deski rozdzielczej
AUDIO: Jednostka Sterująca Kenwood, Aktywny Sobwoofer Sony x-plode 200W, 6-8 głośników(nie sprawdzałem jeszcze )
Kilka zdjęć nowego nabytku
Reszta po sesji zdjęciowej (tomantg, Hz) liczę na was
Plany :
Przerejestrowanie (Jutro )
fajne Alu 18"
Bra
Zderzak ze spryskami + światła Xenon
Duża Navi VW
Małe przyciemnienie szyb tylnich
Podziękowania dla woyteckiego za sprawdzenie samochodu przed zakupem oraz dla Piter72, za zVAGowanie go w dniu zakupu i potwierdzenie przebiegu dzięki panowie
No to za 2013 zrobione:
-Całe zawieszenie przednie wymienione na Mayle 4HD, przeguby Spidan + nowe amortyzatory KYB
- W międzyczasie wpadł chip...seria wydmuchala 122KM po chipie 150KM,
- Dodatkowe Ledowe oświetlenie kabiny
-Padła również sprezarka klimy więc kupiłem nową,
-następny w kolejce Akku również na nowy wymieniony,
-Podczas wyprawy do Czech rozerwalo mi oponę z boku więc pora zakupić jakieś nowe 225/40 r18(jakby ktoś coś miał okazyjnie to nie wzgardze)
Znajomy miał do oddania pełny komplet skóry z grzalkami pod tyłek ale zostałem na starym setupie jakoś mnie taki hajzung nie przekonuje
-w tym tygodniu (sobota) polerowanie reflektorów do tego założony komplet nowych żarówek OSRAM Night Breaker + diodowe postojowki z Canbusem
-no i jeszcze manetka tempomatu z wiazka czeka na montaż ale tu już potrzebuje pomocy i kogoś z Vagiem do aktywowania go
Ostatnio zmieniony pt sty 31, 2014 23:33 przez esox lucius, łącznie zmieniany 3 razy.
- stepniak.p
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Passat b5 by esox lucius
fajny przebieg
tylko te czujniki parkowania trochę straszą przydałaby się nowa oryginalna dokładka pod zderzak z przeznaczeniem na czujniki ew. pomalować je w kolor
Ogólnie fajne auto ...tylko wlepy brakuje
tylko te czujniki parkowania trochę straszą przydałaby się nowa oryginalna dokładka pod zderzak z przeznaczeniem na czujniki ew. pomalować je w kolor
Ogólnie fajne auto ...tylko wlepy brakuje
OBECNIE : MK6 1.6 TDI DSG
BYŁO: Polo IV 9n3
BYŁO : MK5
12.03.2012 18:40 - Golf mk5 został sprzedany
BYŁ : MK 6 ; 1.4 TSI ; 122KM ; HIGHLINE
BYŁO: Polo IV 9n3
BYŁO : MK5
12.03.2012 18:40 - Golf mk5 został sprzedany
BYŁ : MK 6 ; 1.4 TSI ; 122KM ; HIGHLINE
- esox lucius
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- asik
- Forum Master
- Auto: Hyundai Tucson
- esox lucius
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Passat b5 by esox lucius
ile płacisz na EOSa zbieramasik pisze:nie chcesz sprzedac?
świetny zakup! pozazdroscic! ale gleba musi byc
Passat b5 by esox lucius
esox lucius, pogratulować, świetny egzemplarz dorwałeś
Music is the only thing that keeps me going when nothing else can.
Passat b5 by esox lucius
esox lucius, pogratulowac naprawde dobry zakup jakas gleba bedzie a moze air
Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania...
Passat b5 by esox lucius
ładniutki paszczur dobry silnik dobre wyposazenie dobry kolorek i przede wszystkim dobra baza
Passat b5 by esox lucius
Masz to jak w BANKU !:)esox lucius pisze:Reszta po sesji zdjęciowej (tomantg, Hz) liczę na was
A co do paska elegancki )))) I ten przebieg Jak by zjechał z lini 3 lata temu
Passat b5 by esox lucius
esox lucius,
to alcantara, a nie welur... Welur nawet nie leżał koło alcantary
co do samego autka, moje zdanie znasz. Za tą cenę taki stan - baja
to alcantara, a nie welur... Welur nawet nie leżał koło alcantary
co do samego autka, moje zdanie znasz. Za tą cenę taki stan - baja
- cezarystar
- Grupa Śląska
- Kontakt:
Passat b5 by esox lucius
coraz mniej golfów bedzie pod poli ich miejsce zajmują pastuchy, można powiedziec że idziesz w moje ślady
Pozdro
Pozdro
Mój Passat
"...auto jest jak ukochana kobieta, ma podobać sie Tobie, nie innym..."
"...auto jest jak ukochana kobieta, ma podobać sie Tobie, nie innym..."
- kwadrat
- Forum Master
- Auto: 2x Golf
- Silnik: 2x +
Passat b5 by esox lucius
No jeśli mówisz, że przebieg potwierdzony to trafiła ci się igła w stogu siana Czekam na więcej zdjęć
Mein grün GT(i) produziert in Wolfsburg
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest
Golf II GTi 2.0 jest, Polo 9n 1.4 TDI było, Golf Plus II 2.0 TDI+ jest