kuba nosem kręciBula88 pisze:oj ładnie pomodziłeś
A3 po 3cim Niemcu ALH+216+ARL by www.soft-car.pl
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Lekko telepie (ale nie za każdym razem), sprzęgło daje radę z 300 niutami przy 2000 obrotów, więc mam wielka nadzieję, że jeszcze trochę pożyje.Bula88 pisze:phanteon, oj ładnie pomodziłeś teraz to mogę Twój zapach spalin wąchac jak dwumas?
Nie ma wyjścia, trzeba kupić 11stkę - tylko wyrwać od kogoś "nieświadomego" co ja ma to jak trafić lottka a ceny "świadomych"...1000 to już wręcz okaza. Teraz na forum jest za 1200 z groszem
- Bula88
- Forum Master
- Kontakt:
no widziałem teraz na forum za te pieniądze jak mówisz. Też myślałem o 11tce ale wtedy ekonomia tdi idzie między bajki narazie robie fimc i wtedy turbawkaphanteon pisze:Nie ma wyjścia, trzeba kupić 11stkę - tylko wyrwać od kogoś "nieświadomego" co ja ma to jak trafić lottka a ceny "świadomych"...1000 to już wręcz okaza. Teraz na forum jest za 1200 z groszem
to ja moją mogę pocisnąć Ci za 1100
Audi A4 B9 CMYC - Daily drive
MK3 Variant ARL++ Daily Drive 23XKM4XXNm - był...
MK3 VR6 ABV Syncro US - był... ale już nie ma...
Stowarzyszenie Volkswagen Klub Polska #411
Re: A3 po 3cim Niemcu ALH+216+ARL by www.soft-car.pl
Na pewno wzrośnie spalanie, ale zrobi Zoltar tak, że zostanie do 2 tysięcy z kawałkiem tak jak jest teraz i dopiero dodamy koksu. Na codzienną jazdę powinno być sensowne spalanie. Choć jestem ciekawy jakie wyniki otrzymują ludzie.Bula88 pisze:no widziałem teraz na forum za te pieniądze jak mówisz. Też myślałem o 11tce ale wtedy ekonomia tdi idzie między bajki narazie robie fimc i wtedy turbawkaphanteon pisze:Nie ma wyjścia, trzeba kupić 11stkę - tylko wyrwać od kogoś "nieświadomego" co ja ma to jak trafić lottka a ceny "świadomych"...1000 to już wręcz okaza. Teraz na forum jest za 1200 z groszem
1100 za 11...kurde, to niezbyt okazyjna cena. Nie chcesz w rozliczeniu 10tki, albo cb radia, albo...jakąś laskę Ci załatwię na dwie noce
Siebie zaoferuj na dwie noce to od razu bedziesz miał pompe 11 albo i 12 nawet
Wydechy do każdego auta robione na zamówienie - profesjonalne podejście MTG (Płock)
Wyciąganie wgnieceń bez lakierowania (Płock)
VW Golf MK3-> Audi A3-> VW Touareg
haha, jak nie okazyjna, to jest rarytas nad rarytasy, jak chcesz negocjować podeślij mi jakieś pw, na pewno się dogadamyphanteon pisze:Na pewno wzrośnie spalanie, ale zrobi Zoltar tak, że zostanie do 2 tysięcy z kawałkiem tak jak jest teraz i dopiero dodamy koksu. Na codzienną jazdę powinno być sensowne spalanie. Choć jestem ciekawy jakie wyniki otrzymują ludzie.Bula88 pisze:no widziałem teraz na forum za te pieniądze jak mówisz. Też myślałem o 11tce ale wtedy ekonomia tdi idzie między bajki narazie robie fimc i wtedy turbawkaphanteon pisze:Nie ma wyjścia, trzeba kupić 11stkę - tylko wyrwać od kogoś "nieświadomego" co ja ma to jak trafić lottka a ceny "świadomych"...1000 to już wręcz okaza. Teraz na forum jest za 1200 z groszem
1100 za 11...kurde, to niezbyt okazyjna cena. Nie chcesz w rozliczeniu 10tki, albo cb radia, albo...jakąś laskę Ci załatwię na dwie noce
o i będziesz jego pierwszym klientem, sprzedasz swoje super auto i będziesz mógł mu zapłacić za usługęinterno pisze:Siebie zaoferuj na dwie noce to od razu bedziesz miał pompe 11 albo i 12 nawet
Z frajerami się nie spotykamledman pisze:o i będziesz jego pierwszym klientem, sprzedasz swoje super auto i będziesz mógł mu zapłacić za usługę
KanedA, no nie wiem...zastanów się czy nie chcesz cb presidenta albo 10tki w rozliczeniu
nie chcę bo i radio i 10tkę już mamphanteon pisze:Z frajerami się nie spotykamledman pisze:o i będziesz jego pierwszym klientem, sprzedasz swoje super auto i będziesz mógł mu zapłacić za usługę
KanedA, no nie wiem...zastanów się czy nie chcesz cb presidenta albo 10tki w rozliczeniu
Na poniedziałek przygotuję nową ofertęKanedA pisze:nie chcę bo i radio i 10tkę już mam
To jednak wole dalej jeździć tym super autkiem, aż tak bardzo Kuba mnie nie pociąga, nie jest aż tak przystojnyledman pisze: i będziesz jego pierwszym klientem, sprzedasz swoje super auto i będziesz mógł mu zapłacić za usługę
Wydechy do każdego auta robione na zamówienie - profesjonalne podejście MTG (Płock)
interno pisze:To jednak wole dalej jeździć tym super autkiem
phanteon, no to musisz mnie znowu przewieść bo na pewno jest lepiej niż było
a zapomniałem że pisze z konta kuzyna M4N14K z tej str
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2891389#2891389/]Moja petarda![/url]