Wracaj do zdrówka bo fura czeka spalanie nie jest takie duże, a dzwięęęęk i łojenie dup*ka cwaniakom mondeo kombi z kratką i innym rekompensuje wir w portfelu. Polerowanko kolektora takie delikatne chociaż mam nadzieję że będzie. Jakoś super nie musi być ale wystarczy odświeżyć. Podświetlenie zmień sobie na 2mm ledy oczywiście białe. W połączeniu z zieloną folią w przyciskach jest ładny zielony kolor a nie bardziej żółty. Przynajmniej ja taki miałem uzupełnij opis w jakieś plany no chyba że nic nie kombinujesz albo masz tajemniceBiperr0 pisze:Mało jeżdżę raz z powodu operacji o której wiesz,dwa z powodu pracy której aktualnie nie mam a czy warto było .... dla mnie warto !ReterAdam88 pisze:wszystko pięknie ładnie tylko czy warto było kupować auto z takim silnikiem żeby dużo paliło a mało kilometrów robiło jak dla mnie wielki dylemat
Jak się tylko odkuję po tym zasranym wypadku to biorę się ostro z pasławem do roboty.Przewiduję po nowym roku pierwsze pracę bo teraz będą ważniejsze wydatki jak to świeta.
Z nowości doszło ogumienie zimowe i powoli nadrabiam ze środkiem tzn lampki,żaróweczki żeby wszystko świeciło jak w oryginale.
Klima już sprawna
Passat B3 Variant mit VR6 motor :)
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Re: Passat B3 Variant mit VR6 motor :)
- ReterAdam88
- Ma gadane
no to czekamy z zabawami do wiosny
viewtopic.php?f=91&t=555742" onclick="window.open(this.href);return false;
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
V Były staruszek "pasław" V po zasłużonej i kochanej V "zuzie" mk2 V
- Maaciek1
- Użytkownik
- Kontakt:
Biperr0, Bardzo ładnego masz Passacika i ten silniczek Powodzenia w modzeniu
MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE \m/
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
takie same fele, jak Macienty miał w swoim b3 nie? jak będzie słuszny rozmiar, to ok, bo raz na 15 takich widzialem i bez szału bylo...
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
min 17" inaczej tego nie widze
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Witam
Przeczytałem własnie cały temat... Cóż można powiedzieć , passat zaniedbana seria ale trafił w dobre ręce Na duży plus silnik i jego dziwięk na minus spalanie i cena paliwa Nawet fajne masz wyposażenie , ja bym był za tym aby zderzaki zostały w kolorze a co zatym idzie pakietu gt nie zakładać ale to Twoje auto i zrobisz jak zechcesz Pózniej to wiadomo lampy ,koło i może lekka gleba ale to jak już zdrowie pozwoli . No nic , zdrowia życzę i powodzenia w modzeniu bo w takim b3 zawsze jest coś do modzenia
Pozdrawiam
Przeczytałem własnie cały temat... Cóż można powiedzieć , passat zaniedbana seria ale trafił w dobre ręce Na duży plus silnik i jego dziwięk na minus spalanie i cena paliwa Nawet fajne masz wyposażenie , ja bym był za tym aby zderzaki zostały w kolorze a co zatym idzie pakietu gt nie zakładać ale to Twoje auto i zrobisz jak zechcesz Pózniej to wiadomo lampy ,koło i może lekka gleba ale to jak już zdrowie pozwoli . No nic , zdrowia życzę i powodzenia w modzeniu bo w takim b3 zawsze jest coś do modzenia
Pozdrawiam
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
Biperr0, a może by tak zderzaki zostawić w kolorze, a pakiet pomiędzy listwami a progami pomalować w kolor? takiej opcji jeszcze nie widziałem.
You've got a Honda? Don't worry about it. Nobody is perfect.
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
Vanilla, jest to jakaś opcja ! Też nie widziałem takiego set up'u ale boje się że nie będzie to wyglądać trochę dziwnie No zobaczymy....
NIE S-LINE... Jakoś chyba do tego modelu nie pasuja.
A nie myslaleś o szerokiej stali 15J, albo o Borbetach A?
Dobry pomysł to gleba. Auto od razu inaczej by wygladalo
pozdro
A nie myslaleś o szerokiej stali 15J, albo o Borbetach A?
Dobry pomysł to gleba. Auto od razu inaczej by wygladalo
pozdro
Im więcej potu na poligonie, tym mniej krwi na froncie... :)
- Alvaro_
- Niskopodłogowiec
- Auto: Leon Fr
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
eSki 100 razy bardziej leżą oddziku89 pisze:NIE S-LINE... Jakoś chyba do tego modelu nie pasuja.
dziku89 pisze: Borbetach A
to kolo idealnie pasuje ale do BMW e30 a nie do paska
przecież Bipper pisał że odpada ze względów zdrowotnych.dziku89 pisze:Dobry pomysł to gleba. Auto od razu inaczej by wygladalo
15 cali szerokości fiu fiu fiudziku89 pisze:stali 15J
J oznacza szerokość felgi nie wielkość.
- Biperr0
- I choose You!
- Kontakt:
Re: Passat B3 Variant mit VR6 motor :)
Ciągle myślę na temat gleby... jak będzie to na pewno komfortowa i delikatna.
Co do felg to spodobała mi Santa Monica w ciemnej barwie.Tu jest pasław na takich felgach:
[youtube][/youtube]
Nie umiem znaleźć żadnych fotek od tego passata,żeby mieć jakiś większy podgląd na ten image
Co do felg to spodobała mi Santa Monica w ciemnej barwie.Tu jest pasław na takich felgach:
[youtube][/youtube]
Nie umiem znaleźć żadnych fotek od tego passata,żeby mieć jakiś większy podgląd na ten image