Polo G40 -> Piaseczeq
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Polo G40 -> Piaseczeq
Polo 86C2F 1.3 G40 113 KM '92
(obecnie ok. 135 KM przy 0.8 bar, 800 Kg wagi )
-> 0-100 km/h 7.02s zmierzone G-Techem
-> V-max ??
-> przedni grill bez znaczka FK, obecnie ori VW + emblemat "Supercharged" z wersji US
-> smoked front
-> sportowa kierownica Victor F1
-> zaspawane zostały kierunki w błotnikach i antena,wycieraczka z przodu,wycieraczka z tyłu,brak znaczka na tylnej klapie,tylna klapa zaspawana
-> środek obszyty eko skórką, fotele RECARO z Kadeta GSI
-> klamki Audi
-> gładkie zderzaki
-> motocyklowy wlew paliwa
-> bad look
-> central zamek, elektrycznie otwierana klapa bagażnika
-> sportowe zawieszenie -80mm
-> wydech przelot, końcówka ulter
-> lusterka Engelmann
-> SWAP silnika na G40
-> Felgi Smoor Roadster 7"x13" ET20 przód + dystans 5 mm (dzięki Kych), 8"x13" ET4 tył opony Dunlop SP2000 175/50
Plany:
-> 150 - 160 KM
-> nowe dywaniki (te co mam są tragiczne xD )
->"terapia odchudzająca"
-> blink blink pod maską
-> czarna podsufitka, boczki w kolorze tapicerki
14.03.2011
NOWA KIEROWNICA
POZDRO 600
(obecnie ok. 135 KM przy 0.8 bar, 800 Kg wagi )
-> 0-100 km/h 7.02s zmierzone G-Techem
-> V-max ??
-> przedni grill bez znaczka FK, obecnie ori VW + emblemat "Supercharged" z wersji US
-> smoked front
-> sportowa kierownica Victor F1
-> zaspawane zostały kierunki w błotnikach i antena,wycieraczka z przodu,wycieraczka z tyłu,brak znaczka na tylnej klapie,tylna klapa zaspawana
-> środek obszyty eko skórką, fotele RECARO z Kadeta GSI
-> klamki Audi
-> gładkie zderzaki
-> motocyklowy wlew paliwa
-> bad look
-> central zamek, elektrycznie otwierana klapa bagażnika
-> sportowe zawieszenie -80mm
-> wydech przelot, końcówka ulter
-> lusterka Engelmann
-> SWAP silnika na G40
-> Felgi Smoor Roadster 7"x13" ET20 przód + dystans 5 mm (dzięki Kych), 8"x13" ET4 tył opony Dunlop SP2000 175/50
Plany:
-> 150 - 160 KM
-> nowe dywaniki (te co mam są tragiczne xD )
->"terapia odchudzająca"
-> blink blink pod maską
-> czarna podsufitka, boczki w kolorze tapicerki
14.03.2011
NOWA KIEROWNICA
POZDRO 600
Ostatnio zmieniony pt mar 18, 2011 00:20 przez Piaseczeq, łącznie zmieniany 2 razy.
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
Polo G40 -> Piaseczeq
Zgroza , nie wiem czemu Fox3f, jak dla mnie to auto wygląda mega drapieżnie i silnik też konkretny.
Polo G40 -> Piaseczeq
Kwestia gustu, każdy robi auto pod siebie, a nie pod publikę. Przeróbki wykonane w myśl German Style, szeroko, nisko, gładko
Do zobaczenia na spotach
Do zobaczenia na spotach
"Dodatkowa moc czyni cię szybszym na prostych, obniżenie wagi czyni cię szybszym wszędzie..."
Polo G40 -> Piaseczeq
Trochę tylni zderzak dopasuj, bo dziwnie to wygląda Wiem, że to standard, ale coś słabo mi pasuje do całości
Polo G40 -> Piaseczeq
Zrobione jest kółko 68mm, stożek, uwolniony wydech, rozwiert RS. W planie IC w zderzak, kółko 65mm, przepustnica RS, custom programThao pisze:Co pomodziles z silnikiem?
tak jest ori, tak zostanie.wastegate pisze:Trochę tylni zderzak dopasuj, bo dziwnie to wygląda Wiem, że to standard, ale coś słabo mi pasuje do całości
Polo G40 -> Piaseczeq
mógłbyś pokazać fotki boczków jak wygladają bo tez chce obszyć eko skórą, a na tych fotkach niewiele widac
Polo G40 -> Piaseczeq
boczki nie są obszyteZralka pisze:mógłbyś pokazać fotki boczków jak wygladają bo tez chce obszyć eko skórą, a na tych fotkach niewiele widac
Polo G40 -> Piaseczeq
badlook i lusterka mi sie nie podobaja, oprocz tego przyjemny samochod, szkoda tylko ze zrobiony przez poprzedniego wlasciciela, osobiscie jestem zwolennikiem kupowania serii i modzenia - wiecej satysfakcji i o drutach sie wie od razu
www.vagmalopolska.pl
Polo G40 -> Piaseczeq
fakt, zrobiony przez poprzedniego właściciela, co nie oznacza że taki pozostanie. Co do "drutów" to jest jeden, ale sprytny zabieg i zrobione jest tak jak ma być.matash pisze:szkoda tylko ze zrobiony przez poprzedniego właściciela osobiscie jestem zwolennikiem kupowania serii i modzenia - wiecej satysfakcji i o drutach sie wie od razu
POZDRO 600