passat B4 sedan
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
passat B4 sedan
zaczęło się od GOLFA II
potem był Seat Cordoba 2.0 GTi
a teraz samochód rodzinny PASSAT B4 1.8 w którym nic nie miałem robić na początku wyglądał tak
potem przyszły stare felgi 15 od Seata po polerce, zawieszenie sportowe, grill bez znaczka i brak znaczków na klapie
i zmiana felg na 16
zderzaki na gładko i listwy boczne pod kolor
potem był Seat Cordoba 2.0 GTi
a teraz samochód rodzinny PASSAT B4 1.8 w którym nic nie miałem robić na początku wyglądał tak
potem przyszły stare felgi 15 od Seata po polerce, zawieszenie sportowe, grill bez znaczka i brak znaczków na klapie
i zmiana felg na 16
zderzaki na gładko i listwy boczne pod kolor
Ostatnio zmieniony ndz wrz 20, 2009 18:10 przez specjal23, łącznie zmieniany 1 raz.
zawieszenie FK nie gwint muszę napisać że przez cały rok również jeździła nim moja żona więc chyba wiadomo o co chodzi na tym zawieszeniu w tej chwili jest miej więcej taki sam twardy jak na oryginalnym tylko że w kombi (czyli nie stracił za dużo na komforcie jazdy )
w końcu to samochód rodzinny (żona ,dziecko)
co do silnika to fakt muł jak nie wiem w porównaniu do wcześniejszego seata 2.0 gti ale samochód kupiony zupełnie przez przypadek oglądałem golfa III gti a obok stał passat b4 a moja żona nagle mówi "ile tu z tyłu miejsca" i już tak zostało
a co dalej to na wiosnę chce pomalować grilla klamki w kolor i zastanawiam się nad lusterkami na pewno coś muszę wykombinować z hokejem pod zderzak, załatwić obrysy od US (co nie jest łatwe) trochę po głowie chodzą mi 17 ale jak założę szersze kapcie to już naprawdę będzie muł więc zobaczymy albo zmiana na inne 16
w końcu to samochód rodzinny (żona ,dziecko)
co do silnika to fakt muł jak nie wiem w porównaniu do wcześniejszego seata 2.0 gti ale samochód kupiony zupełnie przez przypadek oglądałem golfa III gti a obok stał passat b4 a moja żona nagle mówi "ile tu z tyłu miejsca" i już tak zostało
a co dalej to na wiosnę chce pomalować grilla klamki w kolor i zastanawiam się nad lusterkami na pewno coś muszę wykombinować z hokejem pod zderzak, załatwić obrysy od US (co nie jest łatwe) trochę po głowie chodzą mi 17 ale jak założę szersze kapcie to już naprawdę będzie muł więc zobaczymy albo zmiana na inne 16
Ostatnio zmieniony wt wrz 15, 2009 11:45 przez specjal23, łącznie zmieniany 1 raz.
tak wiem już gdzieś czytałem o tym ale dzięki za pomoc pod względem łatwe chodziło mi że to nie jest każdy sklep motoryzacyjny albo allegro tylko muszę znaleść trochę wolnego czasu pojechać do Gdańska i zamówić co wbrew pozorom nie jest łatwe jak ma się żone (więc zanim się chajtniecie to dobrze się zastanówcie bo nie każda jest tolerancyjna przy takim hobby)
Ostatnio zmieniony wt wrz 15, 2009 17:52 przez specjal23, łącznie zmieniany 1 raz.
- sebaa_sz
- toledoclub.eu
no i bedzie lanie w domu:d jak zona to przeczyta hehespecjal23 pisze:tak wiem już gdzieś czytałem o tym ale dzięki za pomoc pod względem łatwe chodziło mi że to nie jest każdy sklep motoryzacyjny albo allegro tylko muszę znaleść trochę wolnego czasu pojechać do Gdańska i zamówić co wbrew pozorom nie jest łatwe jak ma się żone (więc zanim się chajtniecie to dobrze się zastanówcie bo nie każda jest tolerancyjna przy takim hobby)
Fajny passat, gleba niczego sobie. Zajrzyj jeszcze na to forum zapraszamy http://forum.vw-passat.pl/forum.php
- MIMIK144
- Użytkownik
- Kontakt:
Strasznie mi się te passaty podobają, ale tylko w sedanie.
Cacy by było w takim pakiecie:
VR6, duża gleba, RS, jakiś żywy kolor i do polowy w plastikach z GT
Cacy by było w takim pakiecie:
VR6, duża gleba, RS, jakiś żywy kolor i do polowy w plastikach z GT
Ostatnio zmieniony śr wrz 16, 2009 14:04 przez MIMIK144, łącznie zmieniany 1 raz.
Piękny passat zapraszam do mnie.
Corrado V5 ;) viewtopic.php?f=91&t=478072&p=5749080#p5749080" onclick="window.open(this.href);return false;
dupowóz LEON Sport By Goofy2005 viewtopic.php?f=91&t=581524" onclick="window.open(this.href);return false;
dupowóz LEON Sport By Goofy2005 viewtopic.php?f=91&t=581524" onclick="window.open(this.href);return false;