opcje są różnej maści :green_fuck:Frykas pisze:BebOOczek napisał/a:
nie interesuje mnie kto co robi patrzac sie na moje zdjecie
a jakie są opcje ?? :> :>

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP

a zdjęcia ? marniutkie marniutkie... wstyd !
 a zdjęcia ? marniutkie marniutkie... wstyd !
 , a swoją drogą nie sposób się nie zgodzić z przedmówcami, połączenie takiego auta z taką właścicielką to istny dynamit, miło popatrzeć na jedno jak i na drugie, było już mówione ale się powtórzę że lepsza sesja i jeszcze raz sesja, plisssss
 , a swoją drogą nie sposób się nie zgodzić z przedmówcami, połączenie takiego auta z taką właścicielką to istny dynamit, miło popatrzeć na jedno jak i na drugie, było już mówione ale się powtórzę że lepsza sesja i jeszcze raz sesja, plisssss  , pozdrówki i powodzenia w użytkowaniu.
 , pozdrówki i powodzenia w użytkowaniu.
 mam nadzieje ze zobaczymy sie na ktoryms ze zzlotow i pochwalissz sie swoim nowym nabytkiem
 mam nadzieje ze zobaczymy sie na ktoryms ze zzlotow i pochwalissz sie swoim nowym nabytkiem   

kmmm ciekawe ciekawe roz..?BebOOczek pisze:dla niego (sziroka) jestem w stanie sie roz... a nie wazne
zaczynałam od mk4Megi pisze:scierka fajna ja jestem jednak za golfem, ale gratulacje zakupu, nie kazdy ma takie szczescie ze w wieku 22 lat jezdzi takim cackiemmam nadzieje ze zobaczymy sie na ktoryms ze zzlotow i pochwalissz sie swoim nowym nabytkiem
 kmmm ciekawe ciekawe roz..?BebOOczek pisze:dla niego (sziroka
kmmm ciekawe ciekawe roz..?BebOOczek pisze:dla niego (sziroka) jestem w stanie sie roz... a nie wazne
 lecz psuł się niemiłosiernie
  lecz psuł się niemiłosiernie 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości