CoRRado by ~GTH~
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
CoRRado by ~GTH~
Dawno tu nie zagladalem i nic nie pisalem wiec maly up. Najpierw troszke zdjec z tego co sie dzialo przez ostatni rok
Tamtej zimy zostalo przywiezione z bardzo daleka kompletne wnetrze Recaro ktore poddalem kompletnej regeneracji:
przed:
po:
zamontowany w aucie:
motorownia:
\
lampy tyl:
zderzak przod ktory szykuje sie do zalozenia na nowy sezon:
troche zdjec auta:
Na zakonczenie sezonu udalo sie przywiezc puchar 1 miejsce na auto zlotu:
Tamtej zimy zostalo przywiezione z bardzo daleka kompletne wnetrze Recaro ktore poddalem kompletnej regeneracji:
przed:
po:
zamontowany w aucie:
motorownia:
\
lampy tyl:
zderzak przod ktory szykuje sie do zalozenia na nowy sezon:
troche zdjec auta:
Na zakonczenie sezonu udalo sie przywiezc puchar 1 miejsce na auto zlotu:
CoRRado by ~GTH~
fajnie gra wnętrze i komora w podobnym kolorze
!Nowe oryginalne części VAG!
Historie serwisowe VAG
Historie serwisowe VAG
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
CoRRado by ~GTH~
Superancko sie prezentuje, nikt by sie nie powstydzil takim do slubu jechac
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
CoRRado by ~GTH~
Taki malenki update, sporo mi sie w zyciu pozmienialo, cor zszedl na drugi plan ale to nie oznacza ze nic nie bedzie sie przy nim dzialo. Postanowilem w koncu zmienic IC, juz po przymiarkach, musze tylko skonczyc orurowanie.
Po 3 latach uzytkowania auta stwierdzilem ze ranty poszerzen na "ostro" nie sa dobrym rozwiazaniem, wiec zmodyfikowalem to, wszystko odpowiednio konserwujac wczesniej i przygotowujac w najmniejszych detalach zgodnie ze sztuka wstawilem reperaturki VW a ranty zostaly zaklepane do sroka co defacto wyglada jakby bylo na "ostro", zakonserwowane, uszczelnione i zabezpieczone jak nalezy. Uwazam ze jak poszerzac to tylko w taki sposob, zadne wycinania i wstawiania drutow czy tez co gorsze naspawka rantu w celu usztywnienia, ponizej kilka foto po wstawieniu i zapodkladowaniu pod szpachel alu:
Oczywiscie jak sie wyrobie ze wszystkim na front wchodzi ori zderzak zabetonowany oraz progi RS zostaja zastapione ori wzorem
Po 3 latach uzytkowania auta stwierdzilem ze ranty poszerzen na "ostro" nie sa dobrym rozwiazaniem, wiec zmodyfikowalem to, wszystko odpowiednio konserwujac wczesniej i przygotowujac w najmniejszych detalach zgodnie ze sztuka wstawilem reperaturki VW a ranty zostaly zaklepane do sroka co defacto wyglada jakby bylo na "ostro", zakonserwowane, uszczelnione i zabezpieczone jak nalezy. Uwazam ze jak poszerzac to tylko w taki sposob, zadne wycinania i wstawiania drutow czy tez co gorsze naspawka rantu w celu usztywnienia, ponizej kilka foto po wstawieniu i zapodkladowaniu pod szpachel alu:
Oczywiscie jak sie wyrobie ze wszystkim na front wchodzi ori zderzak zabetonowany oraz progi RS zostaja zastapione ori wzorem
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
CoRRado by ~GTH~
GTH, dobrze ze sie nadkolami zajales, przy poszerzaniu jest to wg mnie najwazniejsza rzecz. Musi byc to zrobione z glowa i profesjonalnie bo w przyszlosci beda niespodziewanki
CoRRado by ~GTH~
Juz w akrylu poszerzenia i progi sobie czekaja na malowanie, farbowana kierownica sluzyla mi przez caly sezon po czym musialem ja zastapic ori vw. Postanowilem ja jednak obszyc na nowo, dobralismy skore i tak oto prezentuje sie stara nowa kierownica, calkiem przyjemna w dotyku
- Damiano01459
- ...
- Kontakt:
CoRRado by ~GTH~
Powiem krótko, mało jest już takich aut w takim extra stanie .
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=386223
http://olx.pl/oferta/borbet-15-4x100-CID5-ID7Fgqf.html
http://olx.pl/oferta/borbet-15-4x100-CID5-ID7Fgqf.html
CoRRado by ~GTH~
Skonczylem orurowanie nowego IC, zostaly tylko drobnostki do poprawienia, poskladanie reszty i wyczyszczenie bo po polrocznej przerwie dla niego sporo tego brudu sie nazbieralo. Najwazniejsze bylo dla mnie to jak po tej dlugiej przerwie odezwal sie do mnie od strzala, wyjechal o wlasnych silach. Nie chcialem ciac belek ani naruszac zderzaka ktory czeka na montaz wiec wpasowalem IC miedzy pas a chlodnice wody, wszystko wyszlo na styk przez co miejsca na polaczenie wyjscia G i wlotu IC bylo niewiele, ale poradzilismy sobie, ponizej pogladowe foto:
No i progi na ten sezon, pozbylem sie pseudo rsow:
No i progi na ten sezon, pozbylem sie pseudo rsow:
- jaśkooo91
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
CoRRado by ~GTH~
Czy temat nadal żyje? Jeszcze tego corka w okolicy nie widziałem
----> viewtopic.php?f=87&t=467451 <----