ciężko mi określić ile moze mieć koni, nie lubie szczelaćmalutki pisze:jak ja lubie tego typu odpowiedzi
tak oczywiście, ale nie wiem kiedy dokładniemalutki pisze:na jakas hamownie sie bedziesz wybieral?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
ciężko mi określić ile moze mieć koni, nie lubie szczelaćmalutki pisze:jak ja lubie tego typu odpowiedzi
tak oczywiście, ale nie wiem kiedy dokładniemalutki pisze:na jakas hamownie sie bedziesz wybieral?
daje rady i sie nie psuje, nie byłem mierzyć mocy, bo mam jeszcze jeden mały planslonik98 pisze:Jakieś nowe dane dotyczące wozu ?
lusterka to wiem, ale nie przejmuje sie tym, może dlatego że, sie przyzwyczaiłem a one mają z 10 lta, więc sentymentalnie jeszcze są, nie mówie że ich nie wywale, ale narazie nie czuje ciśnienia, zapraszam do śledzeniaEsperanos pisze:Bardzo ladna ibiza ciekawe mody ladnie sie prezentuje tylko tak szczerze mowiac to te lusterka troszke nie pasuja jednak zostal bym za seryjnymi powodzenia w dalszych modach napewno bede sledzil dalej temacik bo bardzo ciekawe zmiany pozdrawiam
daje rady dzięki!MZiobro pisze:fajne auto nooo ii ten ABF
może kompresor-turbo szczerze to nie wiem, pierwsze sie pobawie w N/Akonradzik81 pisze:plany? hmmm myslisz cos o turbo czy moze kompresor
....autem do poruszania sie po mieściei nawet bez tego jest... :green_fuck: :green_fuck:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości