[New Beetle]NB by Kiler
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
- Dawca_Nerek
- Forum Master
Dzięki wszystkim za miłe słowa. Co do gleby - nie ma szans, żeby taka została... Jak już wspominałem - w moim mk3 z 40/40 śmigam bez najmniejszego problemu... Natomiast tym cudakiem nie ma szans nie otrzeć miseczką...
Poniżej: piękna i bestia... Bestia nie dlatego, że 75 kuni porywa do przodu... tylko nie można trzaskać drzwiami bo blendy odpadną ....
Pozdr.
Jadąc Kato do Mikołowa, na wysokości OPLA MUCHY(już prawie zjazd na centrum Miko) nie mogę jechać prawym pasem.... bo za głębokie koleiny .SToRM pisze:Ladnie wyglada, gleba jest dobra i jej nie zmieniaj
Poniżej: piękna i bestia... Bestia nie dlatego, że 75 kuni porywa do przodu... tylko nie można trzaskać drzwiami bo blendy odpadną ....
Pozdr.
:bylo: :bajer:
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
Thx za opinie, teraz trzeba xenona w tą soczewkę włożyć hehe… TT mi się podobają ale... moja woli coś takiego:K I L L E R pisze:Kiler, Czuje sie tutaj prawie jak u Siebie
Bardzo fajny Beatles, na soczewce wyglada groźnie, brakuje tylko konkretnego alusa, może od Audi TT? Jak wpadnie duże koło, to może jadnak troche da rade go zglebić
thx. Będzie felga i będzie lepiej. Do zobaczenia na drodze, bo często Garbus śmiga po Kato ...DJVip pisze:super żuk dla kobiety tymbardziej doskonałe autko bardzo fajny srodek, zewnatrz tez super sie prezentuje fajne ma ślepia z przodu podządny felunek i bedzie KOZAK !!! Gratki
Pozdr.
:bylo: :bajer: