Szukam dobrego tunera Podkarpacie

Forum o modyfikacjach wszystkich silników TDI. Chiptuning, turbiny, pompy, wydechy i wszystko na te tematy.

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

spawacz
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: spawacz » wt sie 30, 2011 10:08

Mam takie takie pytanie, macie moze kogos ktos TDI dobrze zawirusuje , oczywiscie hamownia obowiazkowa. Pytam bo sa jacys tam pseudo tunerzy co przez commandrra wgrywaja gotowce , - a to mogl sam sobie zrobic bo mam czy i mam softy, ale nie o to w tym chodzi. Jakby ktos wiedziel gdzie mozna podjechac to z gory wielkie dzieki, Lubelskie tez wchodzi w gre.

Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213

Awatar użytkownika
golfer_1984
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: golfer_1984 » wt sie 30, 2011 17:20

ja też szukałem na podkarpaciu ale nie znalazłem odpowiedniego, wybrałem się do warszawy i nie żałuję, możesz także podjechać do krakowa lub łodzi :grin:

spawacz
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Re: Szukam dobrego tunera Podkarpacie

Post autor: spawacz » wt sie 30, 2011 17:23

Niby V-tech ma w RZ w starym AT2000 teraz siedzibe, wiec ktos cos jak teraz robia , bo kiedys to porazka...

Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213

Awatar użytkownika
golfer_1984
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: golfer_1984 » wt sie 30, 2011 17:32

spawacz pisze:Niby V-tech ma w RZ w starym AT2000 teraz siedzibe, wiec ktos cos jak teraz robia , bo kiedys to porazka...

podjedz i spytaj się jak robią, czy zgrywają soft i wysyłają do kogoś czy ktoś robi od ręki na miejscu, wystarczy porozmawiać i już będzie wiadomo czy się coś znają, no i najważniejsze jaka kasa, w grupowym masz za 900 + dojazd ok.200-250 zł i masz profeskę, zastanów się dobrze

spawacz
Forum Master
Forum Master
Kontakt:

Post autor: spawacz » wt sie 30, 2011 20:17

Chyba to odpuszcze , bo to zle pachnie... , podjade do kogos z forum jest paru dobrych fachowcow wiec sie skusze. Cos tam jeszcze slyszalem o Tomaszowie Lub. ale rozne sa opinie.

szpila79
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: szpila79 » pn wrz 19, 2011 11:53

spawacz pisze:Chyba to odpuszcze , bo to zle pachnie... , podjade do kogos z forum jest paru dobrych fachowcow wiec sie skusze. Cos tam jeszcze slyszalem o Tomaszowie Lub. ale rozne sa opinie.
Znajomy robił ostatnio w pasacie 2.0 140km w tomaszoiwe lubelskim, z tego co wiem zadowolony jest z modyfikacji, dużo go nie kosztowało, a program ma indywidualny, sam jestem tam umówiony ale dopiero pod koniec miesiąca jak uzbieram kasy, poniżej masz telefon do firmy jak byś był zainteresowany 0668143040. Z checia wybralbym się do rogala na grupowy, ale to już praktycznie 2 x większe koszta, a mam teraz wydatki zwiazane z zawieszeniem.

Shmatan
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: Shmatan » pn wrz 19, 2011 13:28

spawacz, a w rs service byłeś? niejaki lolo_golf miał od nich ahf'a, a i z S4 Avant niejakiego bracusa cuda tam robili

Awatar użytkownika
golfer_1984
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: golfer_1984 » pn wrz 19, 2011 23:20

Shmatan, ja mialem u nich robic, ale jak sie dowiedzialem jak to wyglada to zrezygnowalem, moze turbo benzyne zrobia ale w TDI są daleko do tylu...

Awatar użytkownika
toffic
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: toffic » śr wrz 21, 2011 09:36

golfer_1984 pisze:Shmatan, ja mialem u nich robic, ale jak sie dowiedzialem jak to wyglada to zrezygnowalem, moze turbo benzyne zrobia ale w TDI są daleko do tylu...
Potwierdzam, miałem przyjemność widzieć efekt ich "pracy"

Shmatan
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: Shmatan » śr wrz 21, 2011 15:35

golfer_1984, toffic, dobrze wiedzieć - nie miałem okazji czytać/słyszeć o nich negatywnych opinii więc o nich napisałem.

Co konkretnie chłopakom tam "nie idzie" (żebym wiedział na przyszłość)? rozumiem że nie bardzo temat na forum, więc proszę na pw jak coś ;)

trelemorele
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: trelemorele » sob wrz 24, 2011 01:00

W AT 2000 na stronie ( http://www.chiptuning.ipr.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; ) pisze ze mają hamownie więc spoko. Pachnie profeską ;p

ale o co mam chłopaków wypytać zeby stwierdzić czy dobrze robią? Jak powiedzą, że program piszą im w V-Techu to będzie to dobra informacja prawda? Bo w sumie co więcej mogli by spartolić?

Pytam bo zdecydowalem się na chipa, do nich mam 25km i chcę prześwietlić tą firmę bo dawne opinie nie są pochlebne,a teraz nikt się nie wypowiada...

Awatar użytkownika
toffic
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Post autor: toffic » sob wrz 24, 2011 16:11

Hamownia to nie wszystko

Awatar użytkownika
golfer_1984
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: golfer_1984 » sob wrz 24, 2011 17:20

trelemorele pisze:W AT 2000 na stronie ( http://www.chiptuning.ipr.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; ) pisze ze mają hamownie więc spoko. Pachnie profeską ;p

ale o co mam chłopaków wypytać zeby stwierdzić czy dobrze robią? Jak powiedzą, że program piszą im w V-Techu to będzie to dobra informacja prawda? Bo w sumie co więcej mogli by spartolić?

Pytam bo zdecydowalem się na chipa, do nich mam 25km i chcę prześwietlić tą firmę bo dawne opinie nie są pochlebne,a teraz nikt się nie wypowiada...
Hamownia = profeska?? jedno gryzie się z drugim
jak się nikt o firmie nie wypowiada to znaczy że nikt tam nie robi, a to że program pisze ktoś inny to też chyba nie dobrze, bo czy ktoś ci od ręki napisze?? ile musisz czekać i ile razy tam będziesz jeździł??

a co mogą spartolić?? kilka przejazdów pod v-max i silnik kaput

trelemorele
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: trelemorele » sob wrz 24, 2011 18:20

W sumie to wolalbym do nich jechać dwa razy niz robić 600 km w dwie strony na program bo nigdzie blizej nikogo polecanego nie mam. Wiem ze hamownia to nie wszystko. Na vagpodkarpacie zlinczowali gościa z tej firmy http://www.ecutech.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; ze robi chipy bez hamowni. I tak sie kolo zatacza, kazdemu czegoś brakuje.
Nie uparłem się do konca na podkarpacie, ale popytam w tych firmach o gwarancje, przebieg zabiegu , czasem ze zwykłej rozmowy mozna duzo wywnioskować. W przyszłym tygodniu podziele się wrażeniami

ODPOWIEDZ

Wróć do „TDI”