jeśli auto seryjne to bez sensu zmieniać wydech.Steinway pisze:nie wiem czy to w ogóle ma sens
możesz usunąć katalizator...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Audiofil i piękna basowa barwa powiadasz?Steinway pisze:katalizatora i tak nie ma...
a gwarantuję Ci Shmatan że lanserem nie jestem, lecz audiofilem
Wiec jak pomoze ktoś????
[ Dodano: 02 Gru 2009 19:26 ]
z resztą co to za lans 1.9 D ?!? chodzi mi tylko o piękną basową barwę!!!
[ Dodano: 02 Gru 2009 19:45 ]
http://allegro.pl/item823871606_tlumik_ ... _bass.html
a coś takiego??
Wybacz - po tym co piszesz, to do audiofila Ci daleko... bardziej chcesz żeby młode dupy pod gimnazjum się oglądały jak przejeżdżasz "tjuningiem" po dźwięku żadna nie rozpozna że to 1.9d, a nie vr6Steinway pisze:a gwarantuję Ci Shmatan że lanserem nie jestem, lecz audiofilem
Co ty opowiadasz? Miałem kiedyś Mercedesa 200d, wywaliłem rurę wygłuszającą dolot , wywaliłem ori filtr i zamontowałem stożek. Do tego zalałem płyn na wtryski i dawka podniesiona na 'czarno'. Efekt piorunujący!Shmatan pisze: KrzychuKrzys, moim zdaniem stożek w dieselu to żart, a nawet kompleksowa przeróbka dolotu i wydechu w 1.9d nie da 10%, a do zwiększania dawki to lepsze są silniki doładowane
wrażenia bezcenne a za resztę zapłacisz kartą MasterCard kurde chyba założe sobie stożek, "zaleje płyn na wtryski" który powiekszy mi pewnie otwory z 0,216 na 0,230 dawke podniose na czarno i też będzie efekt piorunujący... licze na jakieś +50KM...KrzychuKrzys pisze:Co ty opowiadasz? Miałem kiedyś Mercedesa 200d, wywaliłem rurę wygłuszającą dolot , wywaliłem ori filtr i zamontowałem stożek. Do tego zalałem płyn na wtryski i dawka podniesiona na 'czarno'. Efekt piorunujący!Shmatan pisze: KrzychuKrzys, moim zdaniem stożek w dieselu to żart, a nawet kompleksowa przeróbka dolotu i wydechu w 1.9d nie da 10%, a do zwiększania dawki to lepsze są silniki doładowane
Ten mietek miał tyle nabujane że w tej V-ce z avataru musiałbyś 4 razy wałki z krzywkami wymieniaćAdrian1980 pisze:wrażenia bezcenne a za resztę zapłacisz kartą MasterCard kurde chyba założe sobie stożek, "zaleje płyn na wtryski" który powiekszy mi pewnie otwory z 0,216 na 0,230 dawke podniose na czarno i też będzie efekt piorunujący... licze na jakieś +50KM...KrzychuKrzys pisze:Co ty opowiadasz? Miałem kiedyś Mercedesa 200d, wywaliłem rurę wygłuszającą dolot , wywaliłem ori filtr i zamontowałem stożek. Do tego zalałem płyn na wtryski i dawka podniesiona na 'czarno'. Efekt piorunujący!Shmatan pisze: KrzychuKrzys, moim zdaniem stożek w dieselu to żart, a nawet kompleksowa przeróbka dolotu i wydechu w 1.9d nie da 10%, a do zwiększania dawki to lepsze są silniki doładowane
Weź kolego nie kompromituj się... teraz to sam znaffce strugasz.Steinway pisze:dobrze powiedziane!! ciekawe ilu z was śmigało dieslem na mugenie???? heh... po co to pisac jak się nie ma na temat danego tematu bladego pojęcia?!? ehh ZNAWCY...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 70 gości