intercooler z passata lub audi b3...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
intercooler z passata lub audi b3...
witam!!!
mam pytanie czy nada się do golfa mkII intercooler od passata lub audi ??? czy był montowany w tym samym miejscu co w sb??? (chętnie kupię intercooler do mkII)
mam pytanie czy nada się do golfa mkII intercooler od passata lub audi ??? czy był montowany w tym samym miejscu co w sb??? (chętnie kupię intercooler do mkII)
Często zakładają coolery od golfa 3 tdi,mało rzeźby i miejsca styka.
Poszukaj zestawu od mk3,kolega Krzyś-Jeruzal ma taki do sprzedania.
Poszukaj zestawu od mk3,kolega Krzyś-Jeruzal ma taki do sprzedania.
Ostatnio zmieniony pn paź 19, 2009 20:48 przez sagon, łącznie zmieniany 1 raz.
AFN 165,5@380,8
Do 1.6 td?Laga będzie miał w nieskończoność.toffic pisze:załóż ze Sprintera, bardzo ładnie wchodzi
[ Dodano: 19 Paź 2009 21:01 ]
To jest fotka poglądowa,ale ten jego wygląda identycznie,tez ma osłonę.Awo_marek pisze:to jest oczywiście kompletny??? i jaka cena za niego by była???
Znajdziesz go kilka tematów niżej,patrz na autora postu.
Napisz i zapytaj,bo widzę,że nie ma go już w podpisie,ale być może już go nie wystawia.
AFN 165,5@380,8
sagon, ja miałem IC od VECTRY 2.2DTI i on jest znacznie większy jak IC od sprintera..toffic napisał/a:
załóż ze Sprintera, bardzo ładnie wchodzi
Do 1.6 td?Laga będzie miał w nieskończoność.
i dla porównania kiedyś odłączyłem IC i kolektor połączyłem z turbem kolankiem bezpośrednio.
po za spadkiem mocy po odłączeniu IC nie było różnicy w lagu bo T3 sobie świetnie radę dają,
Kolega Awo_marek, właśnie T3 posida więc byłby zadowolony ale z racji że posiada klimę IC od sprintera mu nie wejdzie..
albo od MK3 który jest żałośnie mały albo ori od golfa MK2