Mysle ze za te pieniadze to warto....sam swap wynosi tyle jak chce sie miec profi zrobione

Jedno co mnie zastanawia....ze stoi naprawde dlugo - pare mc jak cos
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
TuneFORCE pisze:a ja swoją podłubaną octavie w tydzień sprzedałem...a tutaj kolejne modzone auto z problemami..
barthezz2 pisze:musiałem każdego kupującego naprowdzić na to że takie swapy to nie jest tylko lanie paliwa i jazda - sporo droższy w utrzymaniu i niektóre elementy nie są przystosowane i jak nie są nowe to lubią paść także nastawienie że bedzie to tani i ekonomiczny samochód jest złym spojrzeniem .
na to właśnie licze że przyjedzie ktoś konkretny i ktoś kto bedzie sie liczył z czym to sie je a nie tylko że nowy silnik to znaczy że samochód bedzie mniej awaryjny . mi sie nie spieszy i wcale nie musze sprzedać wiec jestem cierpliwy i nikogo nie bede specjalnie zachęcał do zakupu .TuneFORCE pisze:fakt ja akurat trafiłem na klientów którzy wiedzieli co chcą i co kupują nawet się nie targowali za dużo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości