Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Mój dwumas,co mnie zadziwia,pomimo,że mam 380 niutów nadal żyje i jakoś nie spieszno mu na tamten świat,choć lekko nie ma.Deft-on pisze:U mnie seryjne sprzęgło ALH trzymało przy 290 Nm przez jakieś 1500 km
Na pompkach możliwe,choć z dymem.19klaudik86 pisze:tu moje pytanie czy to jest moliwe ze z 100 wycisl by az tyle kucykow z gory dzieki
Koledze sprzeglo sie skonczylo choc dwumas tez mial juz luzy, dzis wymienilem mu na jednomas z G60, zrobiona tez byla korekta programu.sagon pisze:Mój dwumas,co mnie zadziwia,pomimo,że mam 380 niutów nadal żyje i jakoś nie spieszno mu na tamten świat,choć lekko nie ma.
Dlatego dziwi mnie jak czytam,że inne klękają już przy niewiele ponad 300 niutkach.
Jakieś słabe te nowsze 2u-masy.
sagon pisze:Mój dwumas,co mnie zadziwia,pomimo,że mam 380 niutów nadal żyje i jakoś nie spieszno mu na tamten świat,choć lekko nie ma.Deft-on pisze:U mnie seryjne sprzęgło ALH trzymało przy 290 Nm przez jakieś 1500 km
Dlatego dziwi mnie jak czytam,że inne klękają już przy niewiele ponad 300 niutkach.
Jakieś słabe te nowsze 2u-masy.![]()
[ Dodano: 13 Cze 2009 20:57 ]Na pompkach możliwe,choć z dymem.19klaudik86 pisze:tu moje pytanie czy to jest moliwe ze z 100 wycisl by az tyle kucykow z gory dzieki
Sprawdź,jakie masz turbo,bo może i to zmienione.
No wiec wlaśnie ze sprzęglem to rożnie bywa , jak piszemy , jednym padaja po 1500 km tak jak było w moim przypadku inni jeżdża z powodzeniem przy 380 Nm . Ja bym sie jednak nastawil na twoim miejscy ze wymiana sprzęgla to kwestia czasu.QCHARZ pisze:witam
posiadam golfa IV 90ps
planuje wymienić mu wtryski oraz program do tego
w firmie która ma przeprowadzić modyfikacje powiedzieli że sprzęgło to wytrzyma i nie będzie z tym żadnego problemu co o tym myślicie??
Dużo w was pisze tu o tym żeby dbać o silnik po takich modach.
Co to dokładnie oznacza co robić żeby o niego dobrze zadbać ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości