Np tu http://www.myturbodiesel.com/1000q/mult ... wap-VW.htm" onclick="window.open(this.href);return false;barto125 pisze:A jest gdzieś instrukcja takiej wymiany?
dluga skrzynia do TDI ???wiecej niz 250km/h!!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Re: dluga skrzynia do TDI ???wiecej niz 250km/h!!
Może zmień oponki na takie o większym profilu? Wiadomo z głową żeby nadkoli nie pourywać chyba najmniej inwazyjna metoda niż skrzynię od razu wyciągać.
Prezes000, Tylko że licznik będzie wtedy podawał niższą prędkość niż jest. Chyba, że dało by się zmodyfikować wsad licznika.
Sprzedam fabrycznie nowe wyświetlacze full fis do liczników z MK4
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
Wymiana za dopłatą.
Powyżej 100 każdy licznik przekłamuje, nawet do 15km/h przy 200, więc tym bym się nie przejmowałeden1992 pisze:Prezes000, Tylko że licznik będzie wtedy podawał niższą prędkość niż jest. Chyba, że dało by się zmodyfikować wsad licznika.
- tomogolf2
- Forum Master
- Kontakt:
w jakich skrzyniach z t5 siedzialy przełozenia 5 biegu .621 lub .658 ?
-
- Forum Master
Witam, panowie troszkę odgrzeję kotleta, a mianowicie chodzi mi o temat dłuższej skrzyni.
Był gdzieś na tym forum temat o przekładce zębatek piątego biegu, z fotami i nr potrzebnych części, przekopałem internet i za żadne skarby nie umiem tego znaleźć, może ktoś pomoże, podrzucając ten temat?
Z góry dziękuje.
Pozdrawiam.
Był gdzieś na tym forum temat o przekładce zębatek piątego biegu, z fotami i nr potrzebnych części, przekopałem internet i za żadne skarby nie umiem tego znaleźć, może ktoś pomoże, podrzucając ten temat?
Z góry dziękuje.
Pozdrawiam.
Tomek
tomek08, O to chodzi? http://www.myturbodiesel.com/1000q/mult" onclick="window.open(this.href);return false; ... wap-VW.htm
Sprzedam fabrycznie nowe wyświetlacze full fis do liczników z MK4
Wymiana za dopłatą.
Wymiana za dopłatą.
-
- Forum Master
To też się przyda, ale chodziło mi raczej o temat na forum Vw (na tym forum) w języku polskim.
Tomek