Grupowy chiptuning R-Performance Rogalotti 1000zł VI tura
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- hugobossbb
- Nowicjusz
- Kontakt:
Cześć, też myślę o tuningu kiedy kolejna tura ?
JA też bym sie pisał na chipa Powinna wystartować VII tura
Re: Grupowy chiptuning R-Performance Rogalotti 1000zł VI tur
wypisuję się z listy... jestem już po-=PiTT=- pisze:jeśli jest jeszcze możliwość dopisania się do listy to jestem chętny
pitt - audi a6 c6 3.0tdi quattro
polecam
seria:
227KM / 469Nm
po sofcie
278KM / 566Nm
https://dl.dropbox.com/u/60551708/a6%203.0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
jakby ktos sie nie mogl doczekac DIAGTRONIK robi za 1000zl program hamownia przed i po
http://www.diagtronik.pl/chiptuning/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
bardzo solidni i uczciwy
polecam
jakby ktos nie kojarzyl to ich byla felicia pick-up 268KM tdi co 12,64 na 1/4 robila kilka lat temu
http://www.diagtronik.pl/chiptuning/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
bardzo solidni i uczciwy
polecam
jakby ktos nie kojarzyl to ich byla felicia pick-up 268KM tdi co 12,64 na 1/4 robila kilka lat temu
Ja też już jestem po modyfikacji i jestem zadowolony
Jestem zapisany Na indywidualne Strojenie Setup-u 30 Pazdziernika Godz 10
AHF ++ 230-awx-GT1749VC-11-fmic,g60-VR6 Siedza graty ale ni hu...a nie wystrojone jeszcze :P
-
- Gadatliwa bestia
Super myślę że jest to taki rodzynek że program będzie musiał być pisany cały dzień .
czuje uszczypliwosczgredd pisze:Super myślę że jest to taki rodzynek że program będzie musiał być pisany cały dzień .
AHF ++ 230-awx-GT1749VC-11-fmic,g60-VR6 Siedza graty ale ni hu...a nie wystrojone jeszcze :P
Dobra, Panowie kiedy nowa tura bo coś widze temat zgasł.
Dobra już nie aktulane dla wiadomości dzwoniłem do Rogala grupowego chipowania niby nie bedzie bo mają obecnie za dużo klientów. Cena jaką krzyknął to 1200 zł, zrobiłem u Mastersa za 1000 zł / ogólnie polecam- masters teraz ma chyba jakąś promocję - warto zobaczyć na FB.
Dobra już nie aktulane dla wiadomości dzwoniłem do Rogala grupowego chipowania niby nie bedzie bo mają obecnie za dużo klientów. Cena jaką krzyknął to 1200 zł, zrobiłem u Mastersa za 1000 zł / ogólnie polecam- masters teraz ma chyba jakąś promocję - warto zobaczyć na FB.
Pytam się informacyjnie, jest możliwe jeszcze dopisywanie aut?
Ja też jestem zainteresowany dopisania do listy jeżeli jest to możliwe.
A mnie zależy u Rogala właśnie i jestem gotowy finansowo ale chyba poczekam na nową turę
W zasadzie, w życiu można dojść do wszystkiego. Ale dojechać łatwiej.
panowie 1200 to chyba za fure z 2012 bo jak nasze mk4 na VP to najwyżej warte to jest 500pln a PD 600
Ostatnio zmieniony pn lut 11, 2013 23:08 przez odzim, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko, że Rogal i Witek to ten sam koleś. Rogal może się ceni, ale ma dobrą renomę jeśli chodzi o programy, bo robi je dobrze. Pomijam inne rzeczy...odzim pisze: robi profi robote nie gorsza niz Rogal czyli Witek
http://www.cultstyle.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;