Pomoc w tuningu silnika ASZ
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- tulipan_sjz
- Użytkownik
- Kontakt:
szczyku z GTB jest sporo roboty tak jak mówi monopolowy. Wyśle ci na priva ile mnie to wyszło )
-
- Użytkownik
djlipa88, z GTB17 jest jeszcze względnie mało, GTB22 to już większa rzeźba
Moja golfina:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=367797
- tulipan_sjz
- Użytkownik
- Kontakt:
Wiesz ja się nie znam na tym dlatego wolę dać to komuś kto to umie zrobić:)
A może wrzuci ktoś na forum opis montażu gtb?
Wymiary flanszy potrzebnej do osadzenia tego turbo na kolektorze awx, no i flanszy DP.
Wymiary flanszy potrzebnej do osadzenia tego turbo na kolektorze awx, no i flanszy DP.
Sprzedam fabrycznie nowe wyświetlacze full fis do liczników z MK4
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
Wymiana za dopłatą.
- tulipan_sjz
- Użytkownik
- Kontakt:
Dorzucam się do kolegi eden1992 bo może się to komuś przydać w przyszłości a w temacie GTB pod PD nic o tym nie piszą.
Nikt nie pisze, bo dla tych co to robią masowo to jest pieniądz, jak zrobisz sobie sam, to ktoś nie zarobi
Nie liczę tych, którzy to już zrobili sami, ale Ci zapewne kombinowali, próbowali i po prostu robili zamiast pstryć foty
Taka kolej rzeczy.
Nie liczę tych, którzy to już zrobili sami, ale Ci zapewne kombinowali, próbowali i po prostu robili zamiast pstryć foty
Taka kolej rzeczy.
- tulipan_sjz
- Użytkownik
- Kontakt:
Pyth00n masz racje że nie zarobią ale to samo było kiedyś z programem typu Vag itp. Wszyscy jeździli do elektryków i bulili dużo kasy za każde podpięcie pod kompa a teraz co trzeci sam sobie podpina pod kompa. To samo może być z założeniem GTB itd. Ktoś kto sam założył GTB może innemu pomoże i opowiedzą co i jak zrobić. Nie każdego stać na GTB bo więcej kasy kosztuje złożenie tego w "kupę" niż same turbo. Teraz technologia idzie do przodu więc nie wiadomo jakie turbinki będą wsadzać za parę lat...
-
- Użytkownik
Pyth00n pisze:którzy to już zrobili sami, ale Ci zapewne kombinowali, próbowali i po prostu robili zamiast pstryć foty
Mi montowało dwóch speców, mogłem robić foty itp, ale człowiek o tym wtedy nie myślał Jak masz garaż z kanałem to spokojnie sobie sam zamontujesz, kombinując na zdrowy chłopski rozum
Moja golfina:
Re: Pomoc w tuningu silnika ASZ
Ja wiem, że dałbym radę sobie sam to założyć, ale po prostu nie chce mi sie recznie rzeźbić flansz, tylko dał bym projekt do wyciecia na laserze.djlipa88 pisze:Pyth00n masz racje że nie zarobią ale to samo było kiedyś z programem typu Vag itp. Wszyscy jeździli do elektryków i bulili dużo kasy za każde podpięcie pod kompa a teraz co trzeci sam sobie podpina pod kompa. To samo może być z założeniem GTB itd. Ktoś kto sam założył GTB może innemu pomoże i opowiedzą co i jak zrobić. Nie każdego stać na GTB bo więcej kasy kosztuje złożenie tego w "kupę" niż same turbo. Teraz technologia idzie do przodu więc nie wiadomo jakie turbinki będą wsadzać za parę lat...
Czyste lenistwo
Sprzedam fabrycznie nowe wyświetlacze full fis do liczników z MK4
Wymiana za dopłatą.
Wymiana za dopłatą.