Gruszka BRD , pomocy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Mk3GeorgeMk3
- Mały gagatek
Gruszka BRD , pomocy
Witam. Mam okazje kupić turbinę bez gruszki o oznaczeniu brd. Mam takie pytanie czy można zapodać gruszkę od AWX ? Czy musi być jednak ta od brd ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pzdr.
Sprzedam części silnikowe do 1,9TDI 115KM AJM - tłoki , korby, blok, głowice itp..
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Gruszka BRD , pomocy
BRD to jest oryginalna turbina jaka siedzi w ARL'u? Michaos, masz jeszcze gruche od tej turbiny? Nówka czy śmigana?
vw - be inspired
Gruszka BRD , pomocy
w ARLu siedzi GT1749VB. BRD to KKK BV43 od 170KM 2.0 TDI.
Wykładziny obiektowe i wycieraczki https://wykladziny-warszawa.pl/ zapraszam
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Gruszka BRD , pomocy
A to do ARLowskiej turbiny GT1749VB może pasować gruszka z BRD? Ja wtej chwili po programie mam 175KM ale to chyba nie zobowiązuje mnie do montowania innej gruszki skoro ciśnienie się doładowania się zwiększyło o 0,1 - 0,2 bar?
vw - be inspired
- krzysiek1606
- Użytkownik
Re: Gruszka BRD , pomocy
lokomotion pisze:A to do ARLowskiej turbiny GT1749VB może pasować gruszka z BRD? Ja wtej chwili po programie mam 175KM ale to chyba nie zobowiązuje mnie do montowania innej gruszki skoro ciśnienie się doładowania się zwiększyło o 0,1 - 0,2 bar?
z brd raczej pasować nie będzie ale gt20 powinno
apropo arl po programie 175 cienko i raczej wymiana gruszki nie pomorze
czyszczenie geometrji prędzej da efekt
krzysiek.[audi a4 b5 avant +++ ]
246HP-472NM [ soft by spanky ]
oferuje czyszczenie turbin , przerobke turbin GTB na podcisnienie , uszczelnianie i modyfikacje pomp wtryskowych , uklady wydechowe z kwasiaka i instalacje fmic
tel. 608370238 TURBO-SPAW
246HP-472NM [ soft by spanky ]
oferuje czyszczenie turbin , przerobke turbin GTB na podcisnienie , uszczelnianie i modyfikacje pomp wtryskowych , uklady wydechowe z kwasiaka i instalacje fmic
tel. 608370238 TURBO-SPAW