To powiedzmy że sam zapytam konsekwencje dużych modów ? hmm są jakieś ?:D oczywiście obiektywnie patrząc jeżeli wszystko jest dobrze sparowane oraz odpowiednie części dobrane nie ma strachu przecież nie rozawiamy o mocy rzędu 1000KM gdzie nawet pewnie bym nie ruszyłrob555 pisze:daglas88 pisze: Sądze Robercie że będe musiał cię jakoś odwiedzić bo zaufanego mechanika na terenie trojmiasta nie mam
Zapraszam
Tylko ostrzegam ze ja z tych tunerow co najpierw nastrasza mozliwymi konsekwencjami grubych modow, pozniej 3x sie zapytaja czy chcesz w to sie wbijac a pozniej znowu beda Cie straszyc nim podejmiemy sie realizacji
Powiedzmy ze wiem co sie z czym je i nie obecuje gruszek na wierzbie ani nie mam kalkulatora mocy
Wielkie Mody MK4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Re: Wielkie Mody MK4
Wielkie Mody MK4
On raczej wychodzi z założenia, więcej robić, a mniej gadać!daglas88 pisze:Robert chyba się obraził za moje pytanie nie chciał żebym pytał
Jak jesteś z okolić, to podjedź do niego, a na pewno dowiesz sie co, jak, po co i dlaczego...
SCIROCCO 4 EVER D BEST!!
To już bardziej prawdopodobne heherav_tdi pisze:On raczej wychodzi z założenia, więcej robić, a mniej gadać!daglas88 pisze:Robert chyba się obraził za moje pytanie nie chciał żebym pytał
Jak jesteś z okolić, to podjedź do niego, a na pewno dowiesz sie co, jak, po co i dlaczego...
Wielkie Mody MK4
Nie obrazilem sie po prostu zapomnialem
Co tu pisac...trzeba pogadac.
Co tu pisac...trzeba pogadac.
Nowa siedziba - GDANSK ul. PRZEMIAN 2 (boczna od starogardzkiej)
http://www.tune-up.pl -Tuning Gdansk
http://www.tune-up.pl -Tuning Gdansk
Wielkie Mody MK4
Hej jak by Cię interesowało to tym czasem w Czechach
" onclick="window.open(this.href);return false;
oraz test dyno
oraz test dyno
Hehe przy takich modach sądze że to normalne że wali na czarno jak ze starego URSUSA
- krzys-jeruzal
- Użytkownik
- Kontakt:
stary ursus jak ma dobre wtryski i niewydarty wałek rozrządu , nie zadymi....daglas88 pisze:Hehe przy takich modach sądze że to normalne że wali na czarno jak ze starego URSUSA