Chiptuning Woj. Lubelskie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
robiłem u Piotrka - lexyms i mogę tylko polecić zero zastrzeżeń wszystko super a autko śmiga jak opętane passat ppd oczywiście przy miękkim starcie i mniejszym spalaniu na czym mi również zależało. Z tego co wiem chłopak bierze udział w rajdach także oprócz bogatej wiedzy ogromna praktyka ale to już najlepiej bezpośrednio z nim. ja polecam
ja mam plan sie wybrac wlasnie do kolegi z naleczowa jakos w okolicach marca....tylko musze kata wywalic i jade;]wiec też zdam relacje...
walcz by wygywac!!!
Re: Chiptuning Woj. Lubelskie
Witam
Poszukuję firmy z Zamościa lub okolic na podniesienie mocy. Byłem w jednej, ale okazało się że mam sterownik Bosch edc17 i przy tym sterowniku nic nie zrobią.
Zależy mi na optymalnym podniesieniu mocy aby poprawić dynamikę głownie przy wyprzedzaniu tirów, a zarazem aby nie zapchało mi to filtra cząstek stałych.
W google znalazłem Tune-Soft z Tomaszowa, ale nic o niej nie słyszałem, a w sumie miałbym blisko do nich. Robił tam juz ktoś modyfikacje, jeśli tak to może jakieś podsumowanie czy warto.
Poszukuję firmy z Zamościa lub okolic na podniesienie mocy. Byłem w jednej, ale okazało się że mam sterownik Bosch edc17 i przy tym sterowniku nic nie zrobią.
Zależy mi na optymalnym podniesieniu mocy aby poprawić dynamikę głownie przy wyprzedzaniu tirów, a zarazem aby nie zapchało mi to filtra cząstek stałych.
W google znalazłem Tune-Soft z Tomaszowa, ale nic o niej nie słyszałem, a w sumie miałbym blisko do nich. Robił tam juz ktoś modyfikacje, jeśli tak to może jakieś podsumowanie czy warto.
-
- Nowicjusz
Jako,że się już całkiem pogubiłem to też mam pytanko. Wrzucane wyżej wykresy są z Nałęczowa czy z Fabryki mocy z lublina? oferta lexyms skąd jest? Na niektórych wykresach jest też olsztyn, why?
pozdro
pozdro
Rogii mam wirusa od http://www.tune-soft.pl" onclick="window.open(this.href);return false; w swoim autku, wszystko śmiga na cacy, no ale ja mam inny sterownik. Jeżeli Twój ogarnią bez problemu to śmiało może do nich udać się. Programy robią naprawdę porządne. Z tego co wiem z pod ich ręki wychodzą równiez programy dla innych tunerów.
- DanielFM.com
- Nowicjusz
Wszystkie wykresy z MAHY są oczywiście od nas czyli z Fabryki-Mocy, co z resztą piszę nad kreskami.intoxication pisze:Jako,że się już całkiem pogubiłem to też mam pytanko. Wrzucane wyżej wykresy są z Nałęczowa czy z Fabryki mocy z lublina? oferta lexyms skąd jest? Na niektórych wykresach jest też olsztyn, why?
pozdro
Zapraszam do Nałęczowa robię również edc17. Ostatnio stroiłem rajdówkę od Was P.Herca może znasz. Co do loga mojej hamowni to nie zostało zmienione bo nie było na to czasu. A Majer Tech to twórca oprogramowania Hamowni. Muszę w końcu zmienić to logo na swojeRogii pisze:Witam
AFN turbo sobie złożył właściciel na wirniku z awx przebieg 270tys -delikatnie na życzenie klienta
Strojony Chiptuning -FAP-DPF -Hamownia obciążeniowa 4x4-Lubelskie
Facebook/Prochip -www.prochip.com.pl
Facebook/Prochip -www.prochip.com.pl
- Kaktus_dj
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
albo kolega marcin- Ceglarz koło biłgoraja... zaufany i godny polecenia w 100%,
- DanielFM.com
- Nowicjusz
Rogii, wybierz firme z doświadczeniem, która jest w stanie pokazać Ci wykres auta z silnikiem jak Twoje, zrobionego przez siebie. Wybierz firmę, która da Ci gwarancje na przeprowadzone modyfikacje. Wybierz firmę, której zaufał autoryzowany dilera Volkswagena (Autorud Rzeszów), pozwalając wstawić hamownie do własnego salonu oraz zaczął oferować modyfikacje do nowo zakupionych aut, bez utraty gwarancji producenta.Rogii pisze:Witam
wszelkie informacje dostępne sa pod numerami telefonów:
602 66 99 36; 881 326 785
bądz droga elektroniczną:
info@fabryka-mocy.com
witam panowie. czytam forum czytam i pomyslalem nad programem. co mozecie polecic, ja myslalem nad tym:
http://www.chiptuninglezajsk.pl.tl/ co myslicie o tym?? a moze jakis grupowy?? byliby chetni?? zawsze taniej
http://www.chiptuninglezajsk.pl.tl/ co myslicie o tym?? a moze jakis grupowy?? byliby chetni?? zawsze taniej
SPRZEDAM: DYSTANSE PRZELOTOWE PA6 ZE SRUBAMI 5MM
A co sądzicie o http://www.tune-soft.pl" onclick="window.open(this.href);return false; , robił tak już ktoś z forum? Na innych forach jest sporo pozytywów na ich temat.
Zamierzam usunąć filtr cząstek stałych i podnieść moc, a miałbym tam najbliżej.
Makasa pisze:A co sądzicie o http://www.tune-soft.pl" onclick="window.open(this.href);return false; , robił tak już ktoś z forum? Na innych forach jest sporo pozytywów na ich temat.
Bez obaw możesz tam jechać. Kilka osób z forum było już tam i chyba są zadowoleni.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Polecam kolege z tego forum Darka vel "Daron7" , jako jedyny zrobil soft pod fale de185 na ktorej auto przypier... jak wsciekle, gdzie inni marudzili ze to reno itp, ze sie nie da itp... . Robi zarowno PD jak i VP ,EDC15/16
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213