Chiptuning opolskie/łodzkie/śląskie

Forum o modyfikacjach wszystkich silników TDI. Chiptuning, turbiny, pompy, wydechy i wszystko na te tematy.

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

piotrekA4
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: piotrekA4 » wt sty 24, 2012 18:16

Witam. Dla szukających tunera w okolicach woj. opolskiego, śląskiego, łódzkiego (dokładnie to okolice Krzepic k. Częstochowy, to taka granica między śląskim i opolskim) to śmiało mogę polecić kolegę, który zajmuje się programami do naszych samochodów. Zna się na rzeczy, robiąc tym samym wiele samochodów. Osobiście u mnie w rodzinie zrobione są 3 samochody (dwie A4 i passat B5) i wszystko zrobione jest profesionalnie, żadnych problemów z samochodami. Oczywiście każdy program jest dostosowany indywidualnie. Jeśli ktoś jest zainteresowany lub chce się dowiedzieć czegoś więcej to proszę o wiadomość na PW. Niestety pracuje on w Warszawie, więc w domu jest zazwyczaj w weekendy, po prostu trzeba się dogadać. Cena w zależności od samochodu po powołaniu się na mnie będzie ok. 450-500 zł. Tak jak mówię zależy to od samochodu. Nie jest to żadna reklama, bo nikogo nie zachęcam ani nic w tym stylu. Sam jestem zadowolony po programie i chętnie się tym podzielę z innymi oferując pomoc w załatwieniu programu. Tak wiem, jestem nowy na forum, mogę wydawać się mało wiarygodny. Wystarczy pisać na PW, rozwieje wszystkie wątpliwości, podam namiary, itd. Pozdrawiam.

piotrekA4
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: piotrekA4 » czw lut 09, 2012 19:34

Zapomniałem dodać - nie wgrywają gotowca! Przerabiają aktualną mapę!

Do dyspozycji mam logi i wykresy z Kpowera dwóch samochodów. passat atj i a4 afn.

Nie piszemy posta pod postem- korzystamy z opcji edycji - moderator.

ODPOWIEDZ

Wróć do „TDI”