niektórzy go bronili ;]trelemorele pisze:Na vagpodkarpacie zlinczowali gościa z tej firmy http://www.ecutech.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; ze robi chipy bez hamowni
Szukam dobrego tunera Podkarpacie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Forum Master
- Kontakt:
Udalo sie zobaczyc wykres ASZ po AT2000 ,bo wykresie widac ze ktos podbil moment na dole ze sprzego dlugo nie pojezdzi, 160 i 380 NM tak go zrobili, soft wysylaja do V-techa.
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
moim zdaniem hamownai to nie wszystko, ale hamownia + wiedza i umiejętności to już wszystko.
Sam byłem w sobotę na modyfikacji ale bez hamowni, jestem zadowolony, ale nie ukrywam przydałby się wykres z hamowni aby zaspokoić ciekawość ile naprawdę jest koni.
A co do czekania kilka godzin na poprawkę czy też ponownego przyjazdu to uważam że jest to jakieś nieporozumienie.
Po czym człowiek zastanawia się czy nie lepiejbyłoby pojechać dalej i zrobić tak jak należy.
Sam byłem w sobotę na modyfikacji ale bez hamowni, jestem zadowolony, ale nie ukrywam przydałby się wykres z hamowni aby zaspokoić ciekawość ile naprawdę jest koni.
A co do czekania kilka godzin na poprawkę czy też ponownego przyjazdu to uważam że jest to jakieś nieporozumienie.
Po czym człowiek zastanawia się czy nie lepiejbyłoby pojechać dalej i zrobić tak jak należy.
-
- Forum Master
- Kontakt:
To napisze moze jak skonczylo sie moje turbo po Chipie od "Car-soft" w Przemyslu nijakiego Marka , po ktorce wiedzial jakie mam mody, mowilem jest cienka turbina i spokoje -on dobra ja sie na tym znam, mysle ok. 4 tyg. i wyszedl jego chip ukrecony wirnik na dawce 54mg i 1.55 bar , gdzie uparcie twierdzil ze ustala tylko 1.30 bar , vag wykrywal 1.15 zadanego max, a w pomiarze 1.55 nie spadalo z zegara. Temat juz z rob555 obgadywany byl wiec ewidentnie wina pseudo tunera i rosyjskich softow a raczej softow z rosyjskich stron , odradzam gosc nie ma pojecia o tym co robi , o gwaracji mozesz zapomniec chodz niby jest . OSZUST! i tyle. Nie jest sam w tym jarmarku, bo tez z tego forum czlowiek z Krakowa sie na to nadzial i rozerwalo wirnik, podobnie 3 moich znajomych z tego 2 zaczailo sprawe i wywalili to kupa, 1 niesety starl 2 turbiny nim sie okazalo przez co padly. Niech to bedzie dla innych ostrzezenie.
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
- Marcin997
- Użytkownik
- Kontakt:
Odkopie...
trelemorele, może i zlinczowali kolegę, bo robi softy bez hamowni, ale robi to tylko dlatego, że dopiero co see rozkręca i nie ma funduszy na hamownię, wszystko robi na g-techu, ale co jak co ale wiedzę to chłop ma, a softy robi pod auto, nie gotowce czy coś...
dodam jako starszy brat Marcina997 (Penzo) ostatnio robiłem sofcik pod ajm + brd wypluło 160 km za małe pieniądze w każdym razie na miejscu i od reki chciał chłop jeszcze modować softa ale miałem terminy więc dałem spokój autem śmigam za granice zależało mi na dobrej górze wiadomo autostrady ja nie widzę za te pieniądze problemów każdy musi z czasem się rozwijać na pewno bd tam robił korekcje po dodaniu pompek AL i IC
trelemorele, może i zlinczowali kolegę, bo robi softy bez hamowni, ale robi to tylko dlatego, że dopiero co see rozkręca i nie ma funduszy na hamownię, wszystko robi na g-techu, ale co jak co ale wiedzę to chłop ma, a softy robi pod auto, nie gotowce czy coś...
dodam jako starszy brat Marcina997 (Penzo) ostatnio robiłem sofcik pod ajm + brd wypluło 160 km za małe pieniądze w każdym razie na miejscu i od reki chciał chłop jeszcze modować softa ale miałem terminy więc dałem spokój autem śmigam za granice zależało mi na dobrej górze wiadomo autostrady ja nie widzę za te pieniądze problemów każdy musi z czasem się rozwijać na pewno bd tam robił korekcje po dodaniu pompek AL i IC