tomesko pisze: możesz zdradzić co to za firma je produkuje i gdzie ?
NIE JEST TAJEMNICĄ - NABĄDŹ TAKIE WTRYSKI - ROZKRĘCISZ SOBIE WTRYSK I SIĘ DOWIESZ !
ksenon pisze:Nie zdradzi,bo pewnie sprzedaje firdsy,tylko ściemnia,że ma końcówki innego producenta.
Ale jak jest inaczej,to Muszka.d, podaj nazwę producenta,wklej fotki końcówek,będziesz miał reklamę,o jakiej tylko inni mogą pomarzyć.
PO ROZKRĘCENIU WTRYSKU NIE WIDAĆ JAKA JEST KOŃCÓWKA ?? Będę komuś w żywe oczy kłamał że to nie FIRDS tylko coś innego ??? Jeżeli później wpadnie na pomysł rozkręcenia wtrysku i sprawdzenia firmy końcówek (nie zabraniam tego nikomu ! - ale lepiej się dowiedz czym to skutkuje)
POMYŚL, PÓŹNIEJ RZUCAJ OSKARŻENIA !
Nie potrzebuje reklamy i wstawiania zdjęć - nie jest to mój sposób utrzymania i szczerze mówiąc lata mi to daleko jakie wtryski kto sobie kupi, nie będę nikogo namawiał ! Swoje napisałem ! Jak i serwis swoje stwierdził ! Dlatego też polecam takie końcówki.
TAK SPRZEDAJE CHIŃCZYKI !ksenon pisze:Chętnie poznam nowego,dotychczas nieznanego producenta 216'tek.
Pozdrawiam.
ŻEBY PÓŹNIEJ KTOŚ DO MNIE MIAŁ PRETENSJE I PROBLEMY ? Lubie jak komuś się coś psuje i wywala kase w błoto !
Ksenon widzę że pozjadałeś wszystkie rozumy, i nie mam ochoty wdawać się z Tobą w dyskusje bo i tak jesteś mądrzejszy
Namawiam kogoś żeby kupił wtryski na tych końcówkach ? - wyraziłem swoje zdanie jak i serwisantów Bosch-a
Już swoje powiedziałem chcesz gwarancji i pewności produktu jedź np do Bosch Service Gładysek w Krakowie i zamów sobie wtryski na końcówkach Bosch-a z gwarancją - za 1500 zł.