ATD+BRD nie pasuje spływ i wydech Pilnie auto na podnośniku.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Witam, zakładam do mojego ATD turbosprężarkę BRD nie pasuje mi spływ, oraz wydech dlaczego ? co muszę zmienić, Od czego pasuje spływ i co muszę zrobić z wydechem by go dopasować to suszarki ?
Choćbym Pędził Ciemną Doliną, Zła Się Nie Ulęknę Bo Halogen W Golfie MymTkwi
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
Diesel musi dymić ! A na gaz to kuchenki
TDI ASZ+++ 290KM 540NM
Diesel musi dymić ! A na gaz to kuchenki
Hey!
Najpierw rozbierasz, a później czytasz?? - a raczej liczysz na gotowa odp. ... dziwne.
Spływ potrzebujesz np. asz/arl, a wydech musisz właśnie dopasować po prostu!! W większości takich modów, to DP (down pipe) sie przerabia, kata wywala, itp. Więc musisz sam wystrugać coś z tym wydechem, albo poczekać na wskazówki od tych, którzy dokładnie taki zabieg już przerabiali.
Proponuje poczytać na forum, poszukac kogoś kto coś tam już grzebał z takim silnikiem i np. na priv zapytać.
Najpierw rozbierasz, a później czytasz?? - a raczej liczysz na gotowa odp. ... dziwne.
Spływ potrzebujesz np. asz/arl, a wydech musisz właśnie dopasować po prostu!! W większości takich modów, to DP (down pipe) sie przerabia, kata wywala, itp. Więc musisz sam wystrugać coś z tym wydechem, albo poczekać na wskazówki od tych, którzy dokładnie taki zabieg już przerabiali.
Proponuje poczytać na forum, poszukac kogoś kto coś tam już grzebał z takim silnikiem i np. na priv zapytać.
SCIROCCO 4 EVER D BEST!!
- Dario84
- Forum Master
- Kontakt:
Wydech do przespawania, spływ pasuje od a4/a6 1,9tdi/2,0tdi 8v, podpora również
CTR Tuning: CHIPTUNING, DIAGNOSTYKA, MECHANIKA, ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, HAMOWNIA GG:3995871 tel 693784122
Mój golfik: MK4 ASZ CTR
NASZE PRACE CTR: http://www.facebook.com/ctrtuning" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój golfik: MK4 ASZ CTR
NASZE PRACE CTR: http://www.facebook.com/ctrtuning" onclick="window.open(this.href);return false;