fusse pisze:dla vw nikt nie robil jakiejs specjalnej lepszej 11stki, tloczek i reszta byla taka sama, fala byla za to wysoka i z charakterystycznym ksztaltem.
przecież cały czas dyskusja się toczy wokół tej nieszczescnej fali - nikt nie mówił o tłokorozdzielaczu złego słowa
własnie ta charakterystyczna fala jest tym specjalnym co sobie zamówił w boschu VW pod swoje wymagania - wydajna pompa, małe szpryce, pewnie chodziło o jakies normy spalin, nie znam sie..
Skulek pisze:to już robi się komedia ... zapłacić 400 zł za nie kompletną sekcję ... A już nie mówię o 'dodatkowych' kosztach ...
Bez kitu chyba za te wszystkie pieniądze z modami pompy miałbym nową ori 11mm
...
to jest własnie dziwne, zamiast temat załatwić szybko i honorowo , czyli wymienic wadliwy towar, to za pomocą "kolegów" oraz podwójnych kont prowokowane są kłótnie na forum..
gdyby szybko skulek był szybko załatwiony z reklamacją i wyszło by mu 190KM na tej poprawionej pompie, byłaby to najlepsza reklama... a tak ludzie którzy mieli z tymi zestawami problemy sa atakowani ze nie potrafią złozyć pompy, ze sie nie znają, czy nawet tuner o wgrywanie gotowców... a wszyscy inni czyli WY jako wyznawcy oryginalnej pompy VW
super pomoc dla kolegów z forum... ech szkoda gadać i pisać, wnioski każdy wyciągnie sam..
sparrow pisze:Udało się,z czego nie tyle ja,ale masa userów,i tu idę o zakład,bardzo się cieszy.
To doskonała,tańsza i z większym prawdopodobieństwem odniesienia sukcesu,metoda na posiadanie prawie oryginalnej 11tki.
Nie wszyscy od razu muszą mieć te 200 koni,niektórym wystarczy 180,co z taką pompa osiągną bez większego trudu.
bardzo bym chciał żeby się userzy cieszyli ale własnie tak nie jest
gdyby ktoś napisał, kup pompe a renault o takim numerze przełóz graty i juz to tak
ale Byku21 pisał sprzedaję zestawy do przeróbki na pompe 11 - i ze bedzie super 11-stka, nie pisząc co sprzedaje, a nawet nie wiedząc co sprzedaje, bo chyba swiadomie nie wcisnął kitu skulkowi
pare osób własnie zgłaszało problem, co wiecej zostali raczej nieładnie potraktowani
kila osób wpisało się w dziale speed, kilka osób pisało PW do administracji
sparrow pisze:Nie mnie,tylko osobie,którą tak zaciekle tępiłeś,do tego stopnia,że zbanowałeś jego login,usuwając go tym samym z forum.
Wiem,bo pisał mi,że dzwonił do Jagodzińskiego,a ten powiedział,kto go tak załatwił.
To dzięki Twojej zawiści,zazdrości chyba też,kolegi byku teraz z nami nie ma i ja muszę tutaj bronić jego imienia.
Dlatego właśnie podjąłem się tej roli,bo łatwo tutaj oczernia się kogoś,kto nie ma żadnej możliwości obrony.
Dzień wcześniej wysyłasz mu "słodkiego koleżeńskiego" priva,po czym kolejnego dnia wbijasz mu nóż w plecy.
Ładnie.
OK, skoro chcesz dyskutowac na ten temat:
zamiast wyrażnie napisać co się sprzedaje, jak to montować, wyjasnic to Byku21 wolał zakładać podwójne konta i naganiac klientów i zwyczajnie oszukiwac ludzi, wpisując się pod innym nickiem, zgodnie z regulaminem został zbanowany przez administratora
ja nikogo nie tępiłem ani nikogo nie zbanowałem, skoro Byku21 tak Ci się zwierza ze wszytskiego (przecież go nie znasz, i przypadkiem trafiłeś na forum
) to powinienes wiedzieć ze, jak ktoś mysli że jest cwaniakiem to niestety tak konczy
szkoda że nic go nie nauczyła smutna przygoda na forum passata - jednak internet nie jest anonimowy..
co wiecej userzy tez go wytropili na innych forach...
podsumowując, gdyby Byku21 nie kombinował, nie oszukiwał, nie sciemniał, to by nie został zbanowany
przy okazji, chciałem mu pomóc wyjasnić sprawę, napisałem PW żeby wyjaśnił temat, opisał jaka fala jest własciwa, pomógl koledzie pinio18, zeby nie było problemów zgłaszanych przez userów.....
ale nóż w plecy wbił mu administrator nie ja, bo okazało się że ma 2 konta, a sprawa została zgłoszona przez userów którzy byli "zadowolonymi klientami" byka21 - jak widać musieli być podobnie jak skulek miło obsłużeni...
ja mu tych kont nie zakładałem przeciez
to tyle z mojej strony OT, mam nadzieje że nie bede musiał pisac nic więcej, dla mnie temat jest zakonczony, jak byku21 ma problem niech pisze do administratora tego forum - sam sie prosił o przekazanie paru faktów, a nie chce pisać w szczegółach wszystkiego...
sparrow pisze:tak to już bywa,nie wszyscy grają fer.
dlatego kłamstwo i cwaniactwo nie popłaca i prędzej czy poźniej prawda wychodzi na jaw
kolego, przypadkiem trafiłeś na forum bo zbanowaniu jednego fałszywego konta byku21, przypadkiem wpisujesz sie w jego tematach, przypadkiem kontynuujesz dyskusję z arwarmem, przypadkiem zachwalasz zestawy od byka21, pare dnie temu pisałes ze nie znasz człowiek, teraz przypadkiem nagle go znasz i nawet wszystkie jego telefony do YGD, przypadkiem przestudiowałeś w te kilka dni na forum całą historię działu TDI na tym forum