Co to za wtryski
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Co to za wtryski
Witam Koledzy
odkopałem wtryski w garażu i zastanawiam sie co to za wtryski:
nr wtrysków to: Sterujący 074 130 202 B, a zwykłe 046 130 201 F
pozdro i dzieki za odpowiedź
odkopałem wtryski w garażu i zastanawiam sie co to za wtryski:
nr wtrysków to: Sterujący 074 130 202 B, a zwykłe 046 130 201 F
pozdro i dzieki za odpowiedź
- punxbrygade
- Mały gagatek
- Kontakt:
Co to za wtryski
Volvo 850 2.5 101KW
wtryskiwacz dwu sprężynkowy , ciś. otw. 190bar
wtryskiwacz dwu sprężynkowy , ciś. otw. 190bar
T3 syncro AHU mTDI 11mm i narazie tylko to.. [url]https://picasaweb.google.com/punxbrygade/NaprawaSyncro#[/url]
Co to za wtryski
wielkie dzieki czyli jutro ide je zapodac do mojej niuni mysle ze bedzie troszke lepiej sie odpychalo te 90kM
Co to za wtryski
jesli to silniki 101KW to znaczy 140KM czyli odpowiednik AEL-a
znaczy sie powinny być otworki 0,210mm - bedzie + 10KM
znaczy sie powinny być otworki 0,210mm - bedzie + 10KM
Dawka paliwa
Koledzy mozecie mi napisac krok po kroku jak zmienic dawke paliwa za pomoca vaga bo co prawda wybieram sie na program ale pod koniec miesiaca.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Co to za wtryski
Wchodzisz w engine-> login-> logujesz się kodem 12233 -> adaptation-> grupa o ile pamietam 01 i zmieniasz wartosc 3768 na inna. W górnym okienku będziesz widział wartość dawki paliwa. U mnie cyfra 3768 odpowiadała dawce 3.0-3.2, zmieniłem na 3750 to dawka zmniejszyła się na 3.6-3.8 ... jakoś tak
Co to za wtryski
Dawke ustawiłem na 3,6 kat 58 bylo nie zmieniałem no i nie powiem koników troche przybyło odczówalne tylko troche za późno sie rozkreca wiec jeszcze strojenie i bedzie pewno lepiej i buxa dopiero sie usmiechnie.
Co to za wtryski
Jeszcze w tym miesiacu strojenie i wrzuce wykres zobaczymy co wyjdzie mam nadzije ze ok 120km a moze cos wiecej na jakim spokojnym socie
Dzieki za odpowidź i powodzaka w modach
Dzieki za odpowidź i powodzaka w modach
Co to za wtryski
Spoko wrzuce- jesli bedzie sie czym chwalic... no i jesli jakies niedomagania nie wystapia