bierz 1.8t lub asz. klime sie zawsze wcisnie. do silnika musisz miec osprzet wiazke kompa itd.
pozdro
Z czego jeszcze silnik.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Re: Z czego jeszcze silnik.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
Z czego jeszcze silnik.
dziękislaww pisze:klime sie zawsze wcisnie. do silnika musisz miec osprzet wiazke kompa itd
Fajnie tyle ze ja szukam 1z lub afn. A na allegro widziałem pare ale mają pod maską filtr po prawej a zbiornikii z płynem chlodniczym i do spryskiwaczypo lewej to w seatach. I tu mam pytanie czy nie ma innych róznic.slaww pisze:bierz 1.8t lub asz.
Z czego jeszcze silnik.
a co ma byc?a co z klimatyzacją????
zrzuc deske wymien nagrzewnice od wesrsji z klimą
otwor w scianie grodziowej i przeprowadz rurki, dokrec agregat,zmmien paski,wepnij 1 pin do ecu i bedzie działac
Z czego jeszcze silnik.
Vincent27, z klimą nie będzie pasować z Tolleda napewno nagrzewnica tzn będą jakieś małe przeróbki..
natomiest nie wiem jak z polówką. ewentualnie możemy się zamienić bo ja mam nagrzewnicę od MK3
natomiest nie wiem jak z polówką. ewentualnie możemy się zamienić bo ja mam nagrzewnicę od MK3