Dodatkowa pompa paliwa w VP
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=377599" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam tłokorozdzielacz z falą z pompy 11mm
Jeszcze nie zakładałem,zapodam przy okazji wymiany gratów z 11tki,bo te,które miałem wcześniej odsprzedałem koledze,a drugi dawca jest w drodze.
Nie ma tam dużo roboty,tylko jakoś nie mogę się zdecydować,gdzie ją posadzić.
Musowo pod machą,tylko kminie gdzie.
Mam jeszcze kilka dni,to coś wymyślę i zdam relację,bankowo.
Nie ma tam dużo roboty,tylko jakoś nie mogę się zdecydować,gdzie ją posadzić.
Musowo pod machą,tylko kminie gdzie.
Mam jeszcze kilka dni,to coś wymyślę i zdam relację,bankowo.
AFN 165,5@380,8
Temat o tyle ciakwy, że opinie są różne, ja mam 11 w skoim ale na 99% coś z nią nie tak bo na zimnym czasem szarpie a przy pełnym bucie powyżej 3000rpm urywa dawki, jadę do serwisu boscha i jak się okaże że sprawna to może faktycznie potrzebna jest dodatkowa ??
był golf mk1
był golf mk3
jest golf mk5
był golf mk3
jest golf mk5
Ok. Pompa przyszła z Białego, tylko sprzedający polecił pompę o numerach 7.21388.51 i taką wziąłem ...
Będzie chwila to zamontuje ...
Będzie chwila to zamontuje ...
...
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
dack23, moja tez lekko podszarpuje tak jakby sie nastawnik przybrudzal (ale faktem jest ze kupilem ja lekko przycieta) i pewnie przydaloby sie jeszcze walek przypolerowac (bo szarpie tylko przy nikich obrotach przy naprawde delikatnym gazie)
a z reszta kto daje malo gazu majc tyle kucy
u mnie wyplulo 194 konie i 412 Nm (moment zdjety z racji sprzegla) i daje rade do samego konca pompa
a z reszta kto daje malo gazu majc tyle kucy
u mnie wyplulo 194 konie i 412 Nm (moment zdjety z racji sprzegla) i daje rade do samego konca pompa
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
Ja jestem umówiony do serwisu Boscha, jak się wreszcie uda zrobić pompę to tylko na poprawę softu jechać 400 Nm pewnie będzie ale strach pomyśleć co z tym silnikiem się może stać ( 1z ) a nogi lekkiej nie mam. MIałem dodatkowa pompę paliwa w ręku ale stwierdziłem, że ta 11 musi dać rade tylko ją trzeba zrobić.
był golf mk1
był golf mk3
jest golf mk5
był golf mk3
jest golf mk5