Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

, cieszę się, gość mówił, że sprzęgło wymieniane chyba 4 tys. km i passek poszedł na żyletki, czyli to może być prawda, sprzedawał też inne cześci go G60
 , cieszę się, gość mówił, że sprzęgło wymieniane chyba 4 tys. km i passek poszedł na żyletki, czyli to może być prawda, sprzedawał też inne cześci go G60  Tylko ciekaw jestem jeszcze co to za firma  sprzęgła może być, bo na tarczy nic o tym nie ma. Teraz tylko dokupię śrubki, chyba w ASO Skody najtaniej z tego co kiedyś czytalem, czy gdzie indziej będą tanio? w zwykłych sklepach motoryzacyjnych też będą?
 Tylko ciekaw jestem jeszcze co to za firma  sprzęgła może być, bo na tarczy nic o tym nie ma. Teraz tylko dokupię śrubki, chyba w ASO Skody najtaniej z tego co kiedyś czytalem, czy gdzie indziej będą tanio? w zwykłych sklepach motoryzacyjnych też będą?
Nie siej mitow. Ile tych sprzegiel nawymieniales ze takie opinie dajesz. W pracy przynajmniej ze dwie wyemiany mmaya w tygodniu i jakos nikt tam nic nie mowi o zabielaniu czy innych wymyslach. Smarujemy tylko walek nieco smarem miedziowym czy innym zamach tez tylko szmatka wycieramy z brudu ewentualnie jak sie jakis plyn rozlal na nie itp. Skladamy calosc i koniec roboty.jaaano pisze:,koło zamachowe trzeba zabielić -jak to mówią
 powiedzcie jeszcze ile może kosztować tak wymiana tak mniej więcej? ja przyznam, że nigdy nie wymieniałem i nie mam gdzie tego zrobić bo mieszkam w bloku
  powiedzcie jeszcze ile może kosztować tak wymiana tak mniej więcej? ja przyznam, że nigdy nie wymieniałem i nie mam gdzie tego zrobić bo mieszkam w blokuCo to za uszczelnienie, jakiś nr katalogowy albo zdjęcie?jaaano pisze:krzys_jg wykorzystaj sytuacje i wymień uszczelnienie pomiędzy sprzęgłem a silnikiem ,wygląda jak podkowa,koło zamachowe trzeba zabielić -jak to mówią

co do uszczelnienia to mogą wystąpić dwa rodzaje:całość podkowa z uszczelką lub osobno
 co do uszczelnienia to mogą wystąpić dwa rodzaje:całość podkowa z uszczelką lub osobno to tak jak z bulgulatorem gdzie jest w środku taki transpizder blokowany przez taki mały *#cenzura#* kłak
 to tak jak z bulgulatorem gdzie jest w środku taki transpizder blokowany przez taki mały *#cenzura#* kłak  generalnie niema o co sie spierać
 generalnie niema o co sie spierać
200zl to chyba normalna cenakrzys_jg pisze:Jaka wg Was jest uczciwy koszt wymiany zestawu sprzęgła wraz z jednomasem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości