chipowanie małopolska/śląsk
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
przemoGTI pisze:ewaldino, jest już wykresik
zrobiony już pomiar naszą hamownią
Skoda Oktawia silnik AHF 110KM ponad 300 tyś przebiegu
http://img69.imageshack.us/img69/6386/18821103.jpg
Widzę że dopiero raczkujesz z tematem dynometa.
Rada, warunki nie sprzyjają ale staraj się robić pomiary na 4-tym a nie 3-cim biegu i od niskich prędkości obrotowych, bo wynik max momentu ~3000obr w ahf, jest wyjątkowo mało realny
goodhope, ale za to skala na niutonie do 500, i mamy trendy wykres...teraz każde TDI ma wykres jak wolnossąca benzynagoodhope pisze:Widzę że dopiero raczkujesz z tematem dynometa.
Rada, warunki nie sprzyjają ale staraj się robić pomiary na 4-tym a nie 3-cim biegu i od niskich prędkości obrotowych, bo wynik max momentu ~3000obr w ahf, jest wyjątkowo mało realny
- przemoGTI
- Użytkownik
- Kontakt:
ze wzgledu na stan ukladu napedowego i przejechane kilometry auta zdecydowalem sie zrobic moment wysoko, dosc spokojnie go prowadzac i w szerokim zakresie...goodhope pisze:Rada, warunki nie sprzyjają ale staraj się robić pomiary na 4-tym a nie 3-cim biegu i od niskich prędkości obrotowych, bo wynik max momentu ~3000obr w ahf, jest wyjątkowo mało realny
cowboy, następny wykresik jak bede dawał dam skale 10000NM żebyś miał bardziej czytelny
www.rs-tuning.pl
usuwanie Fap Dpf NOX adblue
hamownia podwoziowa 2WD
hamownia podwoziowa 2WD
Postanowiłem sie wypowiedzieć w tym temacie na temat Chip tunningu u PrzemoGT.Trzeba przyznać że wszystko odbyło sie bardzo profesjonalnie i w bardzo fajnej atmosferze.Naprawde goście znają sie na rzeczy i podchodzą to sprawy poważnie.U mnie miałem problem z paleniem na ciepłym i przeładowaniami to wszystko rozwiązali i podniesli moc za naprawde super cene.Problem rozwiązali do końca niestey przemo okupił to oparzeniem al eto tylko świadczy jak najlepiej o nim. Pozdro. Po 216 wybieram sie do nich na korektę bo naprawde warto wtedy wrzucę wykres.
- przemoGTI
- Użytkownik
- Kontakt:
Oferta naszej firmy dodatkowo rozszeżona o usuwanie FAP /DPF
koszt usługi to tysiac złotych
koszt usługi to tysiac złotych
www.rs-tuning.pl
hamownia podwoziowa 2WD
hamownia podwoziowa 2WD
- zajac
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
przemo gdzie to robicie ? bo lokalizacja małopolska jest mało konkretna - jakiś adresik i godziny urzędowania
Moje mark 4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=251704&start=0
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
NARZĘDZIA I SPRZĘT WARSZTATOWY - SPRZEDAŻ
Pomoc prawna - ubezpieczenia
Ubezpieczenia PZU OC, AC, NNW, Pakiety - Tanio
- ozyrysh
- kieroVWca boroVWca
- Kontakt:
no właśnie ja tez nie długo byłbym zainteresowany wiedz gdzie macie siedzibe Tunerzy?
- przemoGTI
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: chipowanie małopolska/śląsk
Pracujemy w dwóch miejscach albo Żywiec- wynajęty lokal albo miejscowość Lachowice k Suchej Beskidzkiej to jest u mnieozyrysh pisze:no właśnie ja tez nie długo byłbym zainteresowany wiedz gdzie macie siedzibe Tunerzy?
www.rs-tuning.pl
hamownia podwoziowa 2WD
hamownia podwoziowa 2WD
- ozyrysh
- kieroVWca boroVWca
- Kontakt:
to ja do lachowic mam blizej, jak bede jechał to napisze z prosbą o adres:)
Witam.Wiec przyszedł czas na wirusik i u mnie:) Udałem się z tym do kolegi PrzemoGTI i powiem szczerze, że zostałem bardzo mile obsłużony:) A mianowicie, pełen profesionalizn, pełna diagnostyka, programik dostosowany do moich potrzeb, oczywiście pod względem możliwości i zdrowego rozsądku:) Także szczerze POLECAM. Jeżeli autor tematu nie ma nic przeciwko dołączę do postu wykresik:) Jestem Bardzo zadowolony z tak dobrej roboty. Dzięki Przemo
Moje MK IV http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3808756#3808756
Było:VW POLO 6N1 AEX 1996->MK III GT Specjal AFN 1997->MK III CL ABD 1994 ->MK IV AJM+ 2001->MK III GT specjal ABS 1992
Jest:VW T4 2,4D 1996->Passat B5 FL AVF 2002
Było:VW POLO 6N1 AEX 1996->MK III GT Specjal AFN 1997->MK III CL ABD 1994 ->MK IV AJM+ 2001->MK III GT specjal ABS 1992
Jest:VW T4 2,4D 1996->Passat B5 FL AVF 2002
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: