bardziej z niewiedzy............. , anie braku używeksagon pisze:Wiadomo,że używane 216tki są trudne do nabycia,więc ludziska biorą nowe.
końcówki wtryskiwaczy 216 wyniki ile dają
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
CrocodileReggae, bo sagon nie jest człowiekiem z grona ludzi liżących się po kut...ch z byle dupy powodu.
Pisze,co wie,mówi,co myśli.
Nigdzie nie jest napisane,że muszę podobnie jak np.Ty przytakiwać wszystkim i wszędzie.
I jak zauważyłeś nie karmi się ciemnymi teoriami wybitnych teoretyków,których tutaj nie brakuje
Ale najwidoczniej nie wszyscy potrafią czytać ze zrozumieniem i potrzebują tematu rzeki.
Cudów na 216tkach nie ma i nie będzie.Jaką byś pompę i turbo nie wsadził.
A kombinacji tych setapów na 216tkach jest faktycznie tyle,że 1szy lepszy tuner przez pół życia będzie odkrywał możliwości tych niesamowitych końcówek.
cowboy,na allegro świat się nie kończy ,choć trudno o używki,to nie są one białymi krukami.
Niech zgadnę,pewnie do tych mądrych,którzy wiedzą,co mówią,a raczej wiedzą tyle,ile wcześniej zdążą przeczytać.
Czy zawsze Twoje zdanie jest zgodne ze zdaniem większości,choćby było nie wiem jak absurdalne?
Odpowiedz sobie.
Szacun.
Pisze,co wie,mówi,co myśli.
Nigdzie nie jest napisane,że muszę podobnie jak np.Ty przytakiwać wszystkim i wszędzie.
I jak zauważyłeś nie karmi się ciemnymi teoriami wybitnych teoretyków,których tutaj nie brakuje
Tego inteligentny człowiek dowie się po przeczytaniu kilku 1szych stron w tym temacie.grzegorzp pisze:był ładny temat, stanowiący kompendium dla ludzi, czego się spodziewać po 216 w różnych setupach,
Ale najwidoczniej nie wszyscy potrafią czytać ze zrozumieniem i potrzebują tematu rzeki.
Cudów na 216tkach nie ma i nie będzie.Jaką byś pompę i turbo nie wsadził.
A kombinacji tych setapów na 216tkach jest faktycznie tyle,że 1szy lepszy tuner przez pół życia będzie odkrywał możliwości tych niesamowitych końcówek.
cowboy,na allegro świat się nie kończy ,choć trudno o używki,to nie są one białymi krukami.
A Ty do której grupy się zaliczasz?grzegorzp pisze:mądry wie co mówi, głupi mówi co wie,
Niech zgadnę,pewnie do tych mądrych,którzy wiedzą,co mówią,a raczej wiedzą tyle,ile wcześniej zdążą przeczytać.
Czy zawsze Twoje zdanie jest zgodne ze zdaniem większości,choćby było nie wiem jak absurdalne?
Odpowiedz sobie.
Szacun.
AFN 165,5@380,8
są terz innecowboy pisze:tak, używek z Transprtera / multivana z silnikiem AHY jest od groma na allegro za groszevision pisze:anie braku używek
LOL
Ostatnio zmieniony pt lip 23, 2010 20:45 przez vision, łącznie zmieniany 1 raz.
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
na nieszczęściesagon pisze:Pisze,co wie,mówi,co myśli.
wypowiedź typowa dla Ciebiesagon pisze:Nigdzie nie jest napisane,że muszę podobnie jak np.Ty przytakiwać wszystkim i wszędzie.
Podsumowując, Sagon jest niesamowitym OFFowcem...sagon pisze:CrocodileReggae, bo sagon nie jest człowiekiem z grona ludzi liżących się po kut...ch z byle dupy powodu.
www.gustavo.pl najlepsza kawa w Puławach :)
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
Powiem tylko tyle:
Mowa jest srebrum,
a milczenie zlotem!
Mowa jest srebrum,
a milczenie zlotem!
Czy sie stoi ,czy sie lezy ,to setuchna sie nalezy!
Re:
ja sie podziele, mam NOWE wtryski z AHY/AXG seryjnie 220/300 Bar - szczegóły w dziale oferty specjalne - 300 PLN za sztuke, jedyny feler ze nie mam sterującychKrzylu pisze:vision pisze:są terz innecowboy pisze:
tak, używek z Transprtera / multivana z silnikiem AHY jest od groma na allegro za grosze
LOL
jakie podziel się??
- pawka508
- Gadatliwa bestia
witam
Cowboy pytanko do Ciebie mam silniczek w swoim mk3 1z wymienione wtryski z ASV i wiem że można wymienić końcówki wtrysków na 216 interesuje mnie cena takich końcówek i czy trzeba ustawiać kąt wtrysków i ile to kosztuje a i jeszcze jedno co to jest VAG w pełnej wersji?? wiem że jest do ustawiania statycznego kontu wtrysku ale jak to wygląda?? ...wiem że nie na temat....
a plany z moim 1z są takie wtryski 216 turbinka od AWX bo od ASZ jest więcej przeróbek...jeszcze nie kupiona ale jedna i druga jest już wypatrzona może wy poradzicie która jest lepsza i przy której jest mniej przeróbek?? no i oczywiście soft myślę żę troszkę ponad 130ps będzie na mojej skromnej pompie...a z czasem jeszcze pójdzie pompa na wymiankę aaa i jeszcze jedno..ile wytrzyma sprzęgło na takiej mocy?? mam się rozglądać za jakimś lepszym jak tak to za jakim?? wiem że było pisane na forum o jednomasie i o sprzęgle kompletnym od VRa czym to się różni??
pozdrawiam i proszę o odp
Cowboy pytanko do Ciebie mam silniczek w swoim mk3 1z wymienione wtryski z ASV i wiem że można wymienić końcówki wtrysków na 216 interesuje mnie cena takich końcówek i czy trzeba ustawiać kąt wtrysków i ile to kosztuje a i jeszcze jedno co to jest VAG w pełnej wersji?? wiem że jest do ustawiania statycznego kontu wtrysku ale jak to wygląda?? ...wiem że nie na temat....
a plany z moim 1z są takie wtryski 216 turbinka od AWX bo od ASZ jest więcej przeróbek...jeszcze nie kupiona ale jedna i druga jest już wypatrzona może wy poradzicie która jest lepsza i przy której jest mniej przeróbek?? no i oczywiście soft myślę żę troszkę ponad 130ps będzie na mojej skromnej pompie...a z czasem jeszcze pójdzie pompa na wymiankę aaa i jeszcze jedno..ile wytrzyma sprzęgło na takiej mocy?? mam się rozglądać za jakimś lepszym jak tak to za jakim?? wiem że było pisane na forum o jednomasie i o sprzęgle kompletnym od VRa czym to się różni??
pozdrawiam i proszę o odp
Moje MK3 1zZzZZz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352628
Witam
Planuję u siebie: turbo arl, FMIC, sprzęgło g60, jest sens pchać 230? czy 216 wystarczą?
Planuję u siebie: turbo arl, FMIC, sprzęgło g60, jest sens pchać 230? czy 216 wystarczą?
jagod, nie ten dział
jaka ma byc moc?
wiesz ze bedziesz musiał ciac łape silnika?
jaka ma byc moc?
wiesz ze bedziesz musiał ciac łape silnika?