przekładka silnika tdi do vw mk2 synchro
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
znajdź na youtube użytkownika arekwam:Daw69 pisze: tak ? Pokaz w akcji gdzies swojego kilera a ja pokaze ci swojego zobaczymy czy podołasz.....zobaczymy też jak temperaturowo zniesie battle
[ Dodano: 02 Kwi 2010 09:44 ]
nie chodzi o to że jesteśmy mądrzejsi,aw69 pisze:Ale widać jesteście mądrzejsi i wiecie lepiej - szczególnie Arwam.....ale nadejdzie kiedyś taki dzień że i Arwam sie nawróci jak niewierny Tomasz
ja też kiedyś byłem żielony jeśli chodzi o silniki zwłaszcza Diesla.
teraz znowu jestem na bakier z silnikami ZI.
i nie mówię że PD jest do nieczego nie zdatne tylko że mi bardzo odpowiada charakterystyka silników TD.
na co dzień oszczędnie a jak trzeba przycinąć to jest czym.
w silnikach ZI moc i ekonomia jest praktycznie nie do pogodzenia możne poza silnikami FSI czy GDI.
ale znowu nowe motory nie mają takiej żywotności jak stare silniki.
i zauważ że ja nigdzie i nigdy nie powiedziałem że u mnie pod maską nigdy nie zagości PD czy inny nowy silnik.
poprostu mam taką fantazję posiadać mocnego TD.
może w przyszłości będzie drugie auto z nowszym silnikem pod maską.
a narazie modzę TDI VP i powoli zbroję się na powrót do TD z całkiem sporą suszarką.
myślę że ze 100KM będzie
Patrzcie na mnie mam audi, kłaniajcie się narody Jak już wydawać kasę to moim zdaniem lepiej pod każdym względem zamiast S kupić M
[ Dodano: 02 Kwi 2010 12:40 ]
Jaki TD jest wszyscy wiemy, nie trzeba chyba się spierać że nie jest najwytrzymalszy.
[ Dodano: 02 Kwi 2010 12:40 ]
arwam pisze:zauważ że ja nigdzie i nigdy nie powiedziałem że u mnie pod maską nigdy nie zagości PD czy inny nowy silnik.
poprostu mam taką fantazję posiadać mocnego TD
Jaki TD jest wszyscy wiemy, nie trzeba chyba się spierać że nie jest najwytrzymalszy.
slawek46, to moze Ci kolego cos pomoze :
http://www.pro-auto.com.pl/private/vdp_projekt.html
login: tdi
haslo: tdi
nie wiem czym sie country rozni ale reszte wszystko masz opisane w dosc fajny i przyjemny do czytania sposób
PS : nie kumam wogole waszych wypowiedzi ... aw przsiadl sie z mocnego TDI na jesczze mocniejsza benzyne i w dodatku 4x4 .. wiec postapil jak kazdy czlowiek z glowa moim skromnym zdaniem ... piszecie ze zadziera nosa ???? wedlug mnie zadzieral by nosa jak by nie zagladal wogole tu tylko siedzial na "reacing" czy innym w projektach RS4 itp. a tu nawet jak by ktos na PW o rade uderzyl to nic by nie odpisal .. choc tez jakies straszne by to znowu nie bylo poprostu temat ma za soba i tyle . A ( z waszych wypowiedzi tylko i wylacznie to wnioskuje) ze zal dupe sciska ze nie ma hajsu i dalej trzeba klekotami sie bujac naprawde nie wiem czemu tak na Kolege (aw69) naskoczyliście ....
http://www.pro-auto.com.pl/private/vdp_projekt.html
login: tdi
haslo: tdi
nie wiem czym sie country rozni ale reszte wszystko masz opisane w dosc fajny i przyjemny do czytania sposób
PS : nie kumam wogole waszych wypowiedzi ... aw przsiadl sie z mocnego TDI na jesczze mocniejsza benzyne i w dodatku 4x4 .. wiec postapil jak kazdy czlowiek z glowa moim skromnym zdaniem ... piszecie ze zadziera nosa ???? wedlug mnie zadzieral by nosa jak by nie zagladal wogole tu tylko siedzial na "reacing" czy innym w projektach RS4 itp. a tu nawet jak by ktos na PW o rade uderzyl to nic by nie odpisal .. choc tez jakies straszne by to znowu nie bylo poprostu temat ma za soba i tyle . A ( z waszych wypowiedzi tylko i wylacznie to wnioskuje) ze zal dupe sciska ze nie ma hajsu i dalej trzeba klekotami sie bujac naprawde nie wiem czemu tak na Kolege (aw69) naskoczyliście ....
t0mal pisze:Patrzcie na mnie mam audi, kłaniajcie się narody
ex: MK4 245 km/460nm
- morfeusz86r
- Forum Master