Witam
Miesiąc temu zamontowałem rurkę De-cat tzn 2,5 cala rurkę bez katalizatora z przejściówką na normalny wydech 2cale. Pozytywnie to wpłynęło na silnik. Zastanawiam się nad zmianą reszty wydechu na 2,5cala , ale czy da mi to jakąś znacząca różnice w osiągach? Na razie mam AHF bez żądnych modów.
ps. załączyłem fote tego de-cata
De-cat a reszta wydechu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- morfeusz86r
- Forum Master
- morfeusz86r
- Forum Master
Po usunięciu kata i zamontowaniu tej rurki turbo wkręca mi przy odpalaniu jak helikopter, silnik przy wolnych obrotach np 2 -3 bieg przy 1tys obrotów nie dławi się, przedtem strasznie drgało jakby miał zaraz zgasnąć. Myślę jeszcze wtryski 216 i jakiś sofcik. Tak wiec wymienię jeszcze resztę rury. Takie małe pytanko pro po rezonansu,
tłumiki są sprzedawane z rezonansem i bez. Nie chce żeby mi tłumik zatykał uszy choć w miarę przyzwoicie hałasował(tylko nie w aucie), który wybrać ?
tłumiki są sprzedawane z rezonansem i bez. Nie chce żeby mi tłumik zatykał uszy choć w miarę przyzwoicie hałasował(tylko nie w aucie), który wybrać ?
- morfeusz86r
- Forum Master