Widać,że prawda w oczy kole panie MODERATORZE.Ale czego tu się wstydzić?
Miałem tylko okazję czytać kiedyś Pańskie pierwsze posty,i muszę przyznać,że poczynił Pan wielkie postępy...bez urazy,nikt się geniuszem przecież nie urodził.
Jeżeli to też jest wycieczką osobistą,to..."Kończ waść,wstydu oszczędź...".
Ja już nie raz się przekonałem,że tutaj nie wolno napisać nic,co nie podoba,lub nie spodoba się szlachcie,która wyznaje jedną zasadę,kto ma władzę ten ma przywileje.
Szkoda,że nie jesteście tak uczuleni choć by nawet na obelgi jakimi obrzucamy się nawzajem.
Który to punk regulaminu??
cowboy, te słowa skłoniły mnie do dyskusji,te a nie inne,które min.Pan wyżej przytoczył,ale jakoś trudno było to niektórym ogarnąć.grzegorzp pisze:temat wałkowany stomilionów razy, kompresor do diesla to pomyłka, koniec kropka.
"KOMPRESOR DO DIESLA..."-teraz jasne?
To,co wyżej przytoczyłem.cowboy pisze:co mam doczytać, skoro jak byk stoi kompresor w golfie III 1.9 TDI 110KM ?
Jedyne sensowne rozwiązanie,tutaj nie wolno obalać stereotypów ustalonych przez tych,którzy(teoretycznie) nie jeden kompresor założyli.evolution pisze:dla zalozyciela tematu moge tylko wyslac zaproszenie na gg/priv celem jakiejs sensowej rozmowy
Dyskusja z osobami,którym wydaje się,że wiedzą już wszystko,wcześniej,czy później,tak się kończy.
Przestrzegam wszystkich,tutaj nie wolno dyskutować z moderatorem i zrobić jak ja,czyli przytoczyć przypadek kolegi Daniela,który obala pewne stereotypy,i zabobony i zamieścić na tym forum,w tym,o dziwo odpowiednim chyba temacie.
A już napisać tutaj,że jest jednym z najlepszych tunerów,to samobójstwo,choć dla mnie jest...,co nie zmienia faktu,że tutejsi tunerzy tez są fachowcami.
Kolega Daniel,wysterował ,jemu się udało i być może,niektórym z pewnych względów fakt,że to przytoczyłem się nie spodobał.evolution pisze:mysle ze spokojnie moznaby to wysterowac z dobrymi skutkami, ale...
Podobnie,jak moje 160 po 216tkach,dodanych do softu na 140ci.
Pozdrawiam wszystkich moderatorów.