komputer AGR
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
komputer AGR
Witam ja tak gościnnie z forum Ibizy. Mam ogromną prośbę i pytanie.
Coś mi nawala komputer w mojej ibi i mam drugi tez taki sam model też od AGR 90 ale po dynosofcie i tam program był pisany pod 216 wtryski. Chciałem je podmienić ale najpierw zapytać czy to będzie hulać ..czy coś się może skopać ;/.. narazie nie mam 216.
Proszę o odpowiedź bardzo mi zależy
gg 1341901
Coś mi nawala komputer w mojej ibi i mam drugi tez taki sam model też od AGR 90 ale po dynosofcie i tam program był pisany pod 216 wtryski. Chciałem je podmienić ale najpierw zapytać czy to będzie hulać ..czy coś się może skopać ;/.. narazie nie mam 216.
Proszę o odpowiedź bardzo mi zależy
gg 1341901
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
immo silnik adaptacja 00
żaden problem
na sofcie pod 216tki będzie chodził, jednak będziesz płakał że z dołu słabe (słabsze niż po samym sofcie w seryjnym AGR), to wszystko.
żaden problem
na sofcie pod 216tki będzie chodził, jednak będziesz płakał że z dołu słabe (słabsze niż po samym sofcie w seryjnym AGR), to wszystko.
Ostatnio zmieniony czw cze 18, 2009 19:53 przez goodhope, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
Pisanie programu pod 216tki polega głównie na podniesieniu ciśnienia doładowania,żeby dymu nie było.Sasiad pisze:ale najpierw zapytać czy to będzie hulać ..czy coś się może skopać ;/.. narazie nie mam 216.
Podjedź do najbliższego elektronika samochodowego,to Ci immo przekoduje.Myślę,że skóry z Ciebie nie zedrze.
Załóż i śmigaj.Warto jednak zrobić logi dynamiczne ciśnienia doładowania,aby się upewnić,że jego wartość nie zamorduje turbiny.
AFN 165,5@380,8
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
żaden PIN i elektronik..jak kolega goodhope napisał apatacja i pali...sagon pisze:Pisanie programu pod 216tki polega głównie na podniesieniu ciśnienia doładowania,żeby dymu nie było.Sasiad pisze:ale najpierw zapytać czy to będzie hulać ..czy coś się może skopać ;/.. narazie nie mam 216.
Podjedź do najbliższego elektronika samochodowego,to Ci immo przekoduje.Myślę,że skóry z Ciebie nie zedrze.
Załóż i śmigaj.Warto jednak zrobić logi dynamiczne ciśnienia doładowania,aby się upewnić,że jego wartość nie zamorduje turbiny.
nie wiem skąd masz ten komputer i od kogo...
pozdr
mirass
www.vagtune.pl tel. 502730289