no my mniej-wiecej koło siebie jesteśmy godzinowo to możnabradley pisze:Chyba sobie pizze zamowimy
ja potem i tak wracam do Bielska
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
sebcio_T4 pisze:Prosi sie, aby wszyscy przyejchali mozliwie jak najwczesniej, od 9.
Nie rozgladalem sie, ale kawalek dalej jest stacja Shella, na ktorej z reszta lałem ONmariachi pisze:mam nadzieję że jest w pobliżu jakiś sklep
Hehe, no proszemariachi pisze:okazało się że z Patrykiem z cs chodziliśmy do podstawówki, do równoległych klas
No to ladniemariachi pisze:po sofcie bezdymne i bezpieczne 135,3 PS 302,8 Nm na doładowaniu ok 1,1bara
Nie wiesz kto?mariachi pisze:W trakcie roboty któryś z nas zadzwonił do Patryka że urwał mu się przegub jak jechał do Gliwic, więc wypada z kolejki
O dzizas. Jak patrze na ten wynik po wtryskach i pozniej po chipie to naprawde ladnie i optymistycznie. Jak bede mial 130 i 280 to bedzie dobrze. Dopiero kilka dni temu ogarnalem sprawe zbyt niskiego cisnienia doladowania. Teraz w overbooscie dmuchnie nawet 1 bar turbina, przedtem jednostajnie 0,73. Ale: wiem jak jezdzila octavia ahf shamowana na 120KM a jak jezdzi moje vento, ktore jest lzejsze od octavii i nie wiem czy mam te 120km... Moze 110. Jutro sie okarze tak naprawde.mariachi pisze:po założeniu 216 zhamowny na 122KM i 242Nm (nie pamiętam ile)
po sofcie bezdymne i bezpieczne 135,3KM 302,8 Nm na doładowaniu ok 1,1bara
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości