Grupowy Chiptuning Compsport
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- mariachi
- Użytkownik
- Kontakt:
Ciekawe co z 1.9 TDI AHF
Ostatnio logował się "12 Lut 2009 15:27 (Minut: 2)"
Terminy zostały podane 2 godziny wcześniej "12 Lut 2009 13:29"
Więc powinien wiedzieć kiedy ma przyjechać. Miejmy nadzieję że przyjedzie, W każdym razie jest na końcu listy , to najwyżej cs zwiną się wcześniej do domu i będzie nas 14, tylu też wystarczy.
Ostatnio logował się "12 Lut 2009 15:27 (Minut: 2)"
Terminy zostały podane 2 godziny wcześniej "12 Lut 2009 13:29"
Więc powinien wiedzieć kiedy ma przyjechać. Miejmy nadzieję że przyjedzie, W każdym razie jest na końcu listy , to najwyżej cs zwiną się wcześniej do domu i będzie nas 14, tylu też wystarczy.
Musi przyjechac minimum 10 osob, a tyle chyba przyjedzie, bo 14 potwierdzilo
Ja sie juz wtorku nie moge doczekac
Ostatnio zmieniony ndz lut 15, 2009 12:50 przez sebcio_T4, łącznie zmieniany 1 raz.
vagmalopolska.pl
- mariachi
- Użytkownik
- Kontakt:
Kilka malutkich potworków i jeden potwór - zawirusowane S3Maicroft pisze:To z naszej listy wynika, ze we wtorek wyjada pierwsze potworki na drogę
ja też ale nie wiem kiedy będzie możliwość sprawdzenia efektów
Coraz więcej śniegu
Teraz już śnieg sięga do połowy płotu
- bradley
- Forum Master
Zapomnialem powiedziec. Dla tych ktorzy beda jechac do Gliwic to informuje iz wezel A4-Sośnica jest zamkniety dlatego tez nie ma mozliwosci bezposredniego zjechania z autostrady na ul Pszczyńska.sebcio_T4 pisze:Na A4 w drodze do domumariachi pisze:nie wiem kiedy będzie możliwość sprawdzenia efektów
- mariachi
- Użytkownik
- Kontakt:
czyli jadąc od Krakowa A4 zjechać na następnym zjeździe, chyba na ul. Rybnicką ??bradley pisze:Zapomnialem powiedziec. Dla tych ktorzy beda jechac do Gliwic to informuje iz wezel A4-Sośnica jest zamkniety dlatego tez nie ma mozliwosci bezposredniego zjechania z autostrady na ul Pszczyńska.
Mamy być w Gliwicach na ul. Tarnogórska 140 ?? Dobrze myślę ?
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Na rybnicka bedzie problem z czasem przejazdu. W takich godzinach porannych to troche zajmuje, w sumie w ciagu dnia jest czesto podobnie. Wiec jadac od Katowic A4 to lepiej skrecic na Zabrze przebic sie na 88 i przyjechac od drugiej strony. Wtedy jestesmy na miejscu bez kombinowania z jazda po Gliwicach.
-
- Mały gagatek
przez ten śnieg to kiepsko widze testy na drodze w trakcie chipowania...
bo z tego co sie orientuje to sie takie robi, że np. na laptopie odczytują ile turbo ładuje przy wciśnietym gazie na 3 biegu... i wtedy jakaś korekta lub nie...
tak to wygląda? czy jak sie wjedzie na hamowanie to sie siedzi i dopiero wyjeżdza zrobionym autem?
jak mi robili diagnozę silnika w Dynosofcie to tylko jeździliśmy żeby można było poodczytywać z laptopa parametry...
ps. ile ma s3 po chipie?
bo z tego co sie orientuje to sie takie robi, że np. na laptopie odczytują ile turbo ładuje przy wciśnietym gazie na 3 biegu... i wtedy jakaś korekta lub nie...
tak to wygląda? czy jak sie wjedzie na hamowanie to sie siedzi i dopiero wyjeżdza zrobionym autem?
jak mi robili diagnozę silnika w Dynosofcie to tylko jeździliśmy żeby można było poodczytywać z laptopa parametry...
ps. ile ma s3 po chipie?
Ostatnio zmieniony pn lut 16, 2009 10:45 przez Maciek19, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
http://klubhamowni.pl/naszerealizacje
Elprosys Gliwice
ul. Tarnogórska 140, 44-100 Gliwice
kontakt: Mariusz Najmowicz
tel. (0-32) 301-2-301
Elprosys Gliwice
ul. Tarnogórska 140, 44-100 Gliwice
kontakt: Mariusz Najmowicz
tel. (0-32) 301-2-301