Grupowy chiptuning R-Performance Rogalotti 1000zł VI tura
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
bzykacz pisze:No ale jak gadałem z Witkiem to powiedział mi za wtryski 900zł + 1100zł program, więc u niego taniej niż u kolegi Cowboy-a ,tylko że u Witka pewnie zostaną moje wtryski.Może najlepiej będzie jak do niego sam zadzwonię i zapytam dokładnie, tylko na kogo mam się powołać? tzn. kto prowadził rozmowy?Matijas pisze:etryski 0.216 to koszt ok 1250zl nowe koncowki na dobrych korpusach, ustawione z podkladkami. Kolega Cowboy, ma takie kompleciki na sprzedaz uderz do nieg, cena atrakcyjna:) Program u Witka normalnie kosztuje 1.2k z tego co sie orientuje a chlopaki strone wczesniej psiali ze przy grupowym 1kJa również jestem z OCP, i byłbym wstępnie zainteresowany, ale chciałbym wiedzieć jakie dokładnie będą koszta, kiedyś rozmawiałem już z Witkiem na temat wymiany wtrysków oraz nowego programu i koszt wyszedł 2000zł. Czy ktoś mógłbym konkretnie zapytać i dać znać czy koszty będą mniejsze?Mój silnik to 90km ALH modyfikacja miałaby polegać na wymianie wtrysków na 216 oraz wgraniu nowego programu.Tak jak napisałem wstępnie dopisuję się do listy
Wtryski może i taniej z tym że cowboy daje Ci komplecik już przerobionych, a rogal przerabia Twoje...
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
VAGowanie nie jest wymagane - natomiast o tyle dobre że jak już pojedziemy do Rogala z furą to wyjedziemy o ponad 30 KM mocniejszą a nie w najgorszym wypadku tylko zdiagnozowaną. Więc lepiej żeby się nam termin modyfikacji nie odkładał w czasie.
1. CrocodileReggae
2. Furia
3. cosmoo
4. kulon-x
5. PPK
6.bzykacz
7. pyro
1. CrocodileReggae
2. Furia
3. cosmoo
4. kulon-x
5. PPK
6.bzykacz
7. pyro
www.gustavo.pl najlepsza kawa w Puławach :)
AHF: 142KM 325Nm AWX: 171KM 378Nm CAYC: 160KM 313Nm by Rogalotti
www.rperformance.pl
www.rperformance.pl
Witam wszystkich, Jestem z forum Audi A3, Posiadam taki samochód 1.9 TDI 110KM AHF i jestem zainteresowany chiptuningiem. Widze że zbieracie się na grupowy chip, także ja bardzo chętnie dopisałbym się do waszej grupy. Dajcie znać czy wam to odpowiada, jeśli tak to napiszcie jak będziecie coś wiedzieć na pewno. Jestem w 100% przekonany i pewny, także nikogo nie wystawie. Pozdro dla wszystkich.
1. CrocodileReggae
2. Furia
3. cosmoo
4. kulon-x
5. PPK
6.bzykacz
7. pyro
8. -mlody-
9. mrogoz
no lista się wydłuża - elegancko - kto się dopisze niech wkleja aktulana lista - porządek
CrocodileReggae, nie wiem czy to jest dobry pomysł ale napisze: i tak Witek w ciągu jednego dnia czy dwóch nie zrobi programu dla 10 aut, czy może dobrym rozwiązaniem byłoby wydrukować liste chętnych, zwieźć do niego i np: ostatnie 2 tygodnie lutego będą terminem żeby w promocyjnej cenie zrobić program u niego - zajeźdżam do niego mówie że jestem XXX z listy grupowy chiptuning na forum VW GOLFA i Witek sprawdza liste i robi program oraz dodatkowe mody w promocyjnej cenie
jeżeli mój pomysł nie nadaję się i raczej nie zda to egazminu - to do kosza
2. Furia
3. cosmoo
4. kulon-x
5. PPK
6.bzykacz
7. pyro
8. -mlody-
9. mrogoz
no lista się wydłuża - elegancko - kto się dopisze niech wkleja aktulana lista - porządek
CrocodileReggae, nie wiem czy to jest dobry pomysł ale napisze: i tak Witek w ciągu jednego dnia czy dwóch nie zrobi programu dla 10 aut, czy może dobrym rozwiązaniem byłoby wydrukować liste chętnych, zwieźć do niego i np: ostatnie 2 tygodnie lutego będą terminem żeby w promocyjnej cenie zrobić program u niego - zajeźdżam do niego mówie że jestem XXX z listy grupowy chiptuning na forum VW GOLFA i Witek sprawdza liste i robi program oraz dodatkowe mody w promocyjnej cenie
jeżeli mój pomysł nie nadaję się i raczej nie zda to egazminu - to do kosza
Ostatnio zmieniony wt sty 13, 2009 22:22 przez Kulon, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia
1. CrocodileReggae
2. Furia
3. cosmoo
4. kulon-x
5. PPK
6.bzykacz
7. pyro
8. -mlody-
9. mrogoz
10. DropyDrop
1.- Wszystkich w jeden dzień nie zrobi, nie martwcie się - Witek z pod swojej ręki bubla nie wypuści - potwierdzają to koledzy z innych klubów.
2.- Termin każdy ustali indywidualnie więc presji nie ma że ktoś nie będzie mógł : bo na przykład jedzie do teściowej...
3. - Najbliższy wolny termin (jak dobrze pamiętam) 26 stycznia (stan na dzień wczorajszy)
4. Chyba nie ma co zamykać listy - bo wszyscy planują strojenie na luty i kilka osób na marzec - To ktoś się jeszcze załapie - zawsze 300 zeta w kieszeni. No i będzie rezerwa w razie jak by się ktoś z niewyjaśnionych przyczyn postanowił wydać 900zł na tak bardzo potrzebne: dywan, mixer albo nową tapetę do przedpokoju...
A więcej osób się zbierze to i dłużej będziemy sobie mogli podyskutować o rezultatach.
5. Pamiętajcie o wymianie filtra powietrza i paliwa jeśli dawno tego nie robiliście.
2. Furia
3. cosmoo
4. kulon-x
5. PPK
6.bzykacz
7. pyro
8. -mlody-
9. mrogoz
10. DropyDrop
1.- Wszystkich w jeden dzień nie zrobi, nie martwcie się - Witek z pod swojej ręki bubla nie wypuści - potwierdzają to koledzy z innych klubów.
2.- Termin każdy ustali indywidualnie więc presji nie ma że ktoś nie będzie mógł : bo na przykład jedzie do teściowej...
3. - Najbliższy wolny termin (jak dobrze pamiętam) 26 stycznia (stan na dzień wczorajszy)
4. Chyba nie ma co zamykać listy - bo wszyscy planują strojenie na luty i kilka osób na marzec - To ktoś się jeszcze załapie - zawsze 300 zeta w kieszeni. No i będzie rezerwa w razie jak by się ktoś z niewyjaśnionych przyczyn postanowił wydać 900zł na tak bardzo potrzebne: dywan, mixer albo nową tapetę do przedpokoju...
A więcej osób się zbierze to i dłużej będziemy sobie mogli podyskutować o rezultatach.
5. Pamiętajcie o wymianie filtra powietrza i paliwa jeśli dawno tego nie robiliście.
Ostatnio zmieniony wt sty 13, 2009 23:16 przez CrocodileReggae, łącznie zmieniany 1 raz.
www.gustavo.pl najlepsza kawa w Puławach :)
www.rperformance.pl
www.rperformance.pl
- CrocodileReggae
- Gadatliwa bestia