AFN 128 km i 290 Nm i co dalej...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Mozliwe ze mozna Ja bralem prosto od producenta i wyszlo mi 37zl za metr rury fi 51 polerowanego kwasiaka o grubosci scianki 1.2. Fmic wyszedl mnie troche kasy bo nie bawilem sie w pol srodki. Kolektor arl 400zl, ic 400zl, samco 235zl, duzo opasek z 60zl 2 m rury 74zl kolanka 330zl, plus dwie redukcje z ic na rury po 77zl jedna czyli 144zl. No i robilem u kolegi ktory mi troche pomagal spawac bo lepiej mu szlo i ojciec mi pomagal krecic niektore srobki
Wyjscie z turbo puscilem tak jak bylo seryjnie. Tylko zamiast tam gdzie byl stary maly ic rury przechodza do przodu przed chlodnice ktora obudowe plastikowa podcielem. Wyjscie z ic puscilem do tylu i zaraz do gory przy chlodnicy a nastepnie do tylu nad rozrzadem do kolektora ssacego W ten sposob nic nie stuka nic nie puka
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Furia całkiem nieżle to zrobiliście ale mam jedno małe "ale" po co Ci tyle łączeń elastycznych?? przecież miałeś materiał i można było zrobić to bardziej "na sztywno"??no chyba że nie masz dostąpu do TIGa to rozumiem....MIGiem to smarkanie takich rurek a nie robota...
Ostatnio zmieniony śr gru 31, 2008 18:03 przez MZiobro, łącznie zmieniany 1 raz.