AFN 128 km i 290 Nm i co dalej...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
co ty masz z komputer ?:P :green_fuck: wszyscy widza a ty nie albo cos ci zaszkodzilo w świetamanek271 pisze:fasd, EJ JA TU NIE WIDZE ZADNYCH WYKRESOW CO JEST GRANE :green_fuck:
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
heh chce cos wiecej ale teraz to robert bedzie sie juz zajmowal autem i bedzie rosło w siłe
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
Jak widac jest.....po prostu dowalone paliwa ile fabryka dala bez modelowania krzywych wiec automatycznie najwieksza wydajnosc bedzie na dole. Swojego czasu klient Chiptectuning ( softy raczej z dowaleniem z dolu) podlaczyl jeszcze boxa i w ASV mial ponad 360Nm na seryjnych gratach oczywiscie w peaku i przy 1900 obr ale swirowal jakie to szybkie....tylko ze zabawa konczyla sie powyzej 3000obrsagon pisze:A taki moment nie jest i tak do osiagniecia z serii w ajm-ie.Co wiedzialem napisalem.Milej nocy.
Ostatnio zmieniony pn gru 29, 2008 18:35 przez rob555, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowa siedziba - GDANSK ul. PRZEMIAN 2 (boczna od starogardzkiej)
http://www.tune-up.pl -Tuning Gdansk
http://www.tune-up.pl -Tuning Gdansk
sagon pisze:rob555, jezeli Ty jako fachowiec twierdzisz,ze w ajm-ie jest to wykonalne,to nie pozostaje mi nic innego jak w to uwierzyc.A nie moglem,bo wiem,ze takie wartosci momentu uzyskuje sie z arl-a.A 115-tce jeszcze daleko do 150-tki,chyba pod kazdym wzgledem.Chyle czola i pozdraVWiam.
dostales wykres, rob potwierdzil czyli wszystko jasne teraz bedziemy modzić u suchego a jak na wiosne nabede mk4 tdi (mam nadzieje jak pojdzie zgodnie z planem ) bedziemy modzic ale to przyszlosc a teraz do tematu tego wątku co dalej po wtryskach robic?
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
Ja zaczelem od fmica. Kupilem rury i kolanka z polerowanej kwasowki od firmy Pepe z Solca kuj ktora polecam. I Zakupilem samco, intercooler i te wszystkie bajery. Teraz zrobilem dolot dedykowany z kwasowki polerowanej na stozku. Na dniach bedzie turbo GT20 z kolektorem wydechowym i downpip. Odrazu po tym wtryski. Pozniej robie strojenie. A nastepnie pomalu sprzeglo i pompa 11
Furia pisze:Ja zaczelem od fmica. Kupilem rury i kolanka z polerowanej kwasowki od firmy Pepe z Solca kuj ktora polecam. I Zakupilem samco, intercooler i te wszystkie bajery. Teraz zrobilem dolot dedykowany z kwasowki polerowanej na stozku. Na dniach bedzie turbo GT20 z kolektorem wydechowym i downpip. Odrazu po tym wtryski. Pozniej robie strojenie. A nastepnie pomalu sprzeglo i pompa 11
ile cie graty na fmic wyniosly tak orientacyjnie? a sam wszystko skladales czy ktos ci to robil?
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????