a kolega GTO z kąd jest ? raczej pewnie na dniach skontaktuje się z Uysym , widze że ma dość duże doświadczenie w tego typu sprawach , troszke jest to daleko ale jakbym znalazł dzień wolnego to chętnie bym pojechał

kurde rzeczywiście ciężko tu na podkarpaciu z tego typu sprawami , mam jeszcze jedno pytanko , mam kolegę 40KM od mojego miejsca zamieszkania dokładnie w Majdanie Sieniawskim , on zajmuje się właśnie dieslami i duża część podkarpacia i lubelskiego jeździ do niego bo gość poprostu ma pojęcie , zajmuje się głównie naprawą ale ostatnio jak go zapytałem o chiptuning to powiedział że nie ma problemu , 700zł modyfikacja i 2 godziny czasu , podał mi taką stronę
www.goodhope.pl mówi że z nimi cały czas współpracuje , rzeczywiście w zakładce GOODHOPE TEAM i klikając na podkarpackie jest jego firma , mówił że już dużo tych silników AFN zrobił i wszyscy są zadowolenia , zapytałem się na jakiej zasadzie to robi ( nie znam się za bardzo na tym ) powiedział że rozbiera sterownik , coś tam zczytuje czy wyciąga i wysyla do siedziby tej firmy a po godzinie przychodzi mu jakiś program czy coś takiego , głupio to może napisałem ale do końca sam nie zrozumiałem o co chodzi bo gość mi to tak wytłumaczył jakbym też sie tym zajmował

mówił mi żeby prędzej skoczyć sobie na hamownie do Biłgoraja a potem po modyfikacji jeszcze raz pojechać .