mk4 115 ps chip
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- 1986bartek
- Użytkownik
- Kontakt:
mk4 115 ps chip
podlacze sie do tematu z zapytaniem . mianowicie mam mozliwosc zakupienia do mojego AJM sterownik- komputer silnika od silnika AJM zrobiony jak twierdzi sprzedajacy na 140 KM czy bezpieczna jest zamiana calego sterownika - po "chiptunningu " i jak ewentualnie zweryfikować czy naprawde jest z chipsem ?
that's my MKIV dude http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=507451" onclick="window.open(this.href);return false;
mk4 115 ps chip
po logach zapewne bedzie widac podniesione limitery. Poza zamiana sterownika bedzie trzeba doprogramowac immo by auto odpalilo wiec to nie tylko tak ze zamiana i juz dziala.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Re: mk4 115 ps chip
jestem nowicjuszem - wiec prosze o info jakiego rzedu sa to pieniadze ? - czy z takim zabiegiem musze do ASO ? i czy to bedzie bezpieczne i warte tego wszystkiego ?
Pozdrawiam
NIECH MOC BEDZIE Z WAMI !!!
Pozdrawiam
NIECH MOC BEDZIE Z WAMI !!!
that's my MKIV dude http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=507451" onclick="window.open(this.href);return false;
mk4 115 ps chip
na forum znajdziesz. Jesli znajdziesz kogos z odpowiednim fejsem na regionalnym to zrobi to za dobra kratke browca.
znajomy robił w http://www.tune-soft.pl" onclick="window.open(this.href);return false; w Audi A4 1.9 BKE, wyszło coś około 140KM i 340NM. Jeżdziłem autem i musze przyznać że ładnie odpycha się i najważniejsze nie kopci. W trasie przy bardzo dynamicznej jeżdzie nie wezmie mu więcej niż 5,5 litra.
Turbo dziura ktora jest zmorą tych silników, również delikatnie zmniejszyła się.
Turbo dziura ktora jest zmorą tych silników, również delikatnie zmniejszyła się.
-
- Gadatliwa bestia
mk4 115 ps chip
Nie uwiężę ze w trasie przy dynamicznej jeździe Audi A4 na pompo wtryskach spali 5,5 litra. Niech policzy spalanie z zbiornika. Takie spalanie można wykręcić jadać bardzo bardzo spokojnie.
mk4 115 ps chip
mi przy w miare dynamiczje jezdzie na ekspresowce ostatnio wyswietlilo 6,2 w golfie. Srednia ogolna niestety lekko ponad 8 litrów ale autko niestety nie smiga w trasy a raczej miejskie jest do tego nie jest to jakies duze miasto wiec i nie przeciskam sie 2 godziny przez nie tylko takie odcinki po 15-20 minut.
- barto3130
- Mały gagatek
- Kontakt:
Nawet na miasto srednia 8 to duzo,jaki silnik?mi maks bierze 7,5 przy ostrej jezdzie,srednia 5,8 i to z jazda po duzym miescie.ale w spalania przy wiekszych predkosciach rzedu 5,5 w audi a4 nie wierze.a4 130km palilo mi 6-6,8 .wesol pisze:mi przy w miare dynamiczje jezdzie na ekspresowce ostatnio wyswietlilo 6,2 w golfie. Srednia ogolna niestety lekko ponad 8 litrów ale autko niestety nie smiga w trasy a raczej miejskie jest do tego nie jest to jakies duze miasto wiec i nie przeciskam sie 2 godziny przez nie tylko takie odcinki po 15-20 minut.
pzdr
Moje padło http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=547887" onclick="window.open(this.href);return false;
mk4 115 ps chip
asz kombi ale i w sharanie AUY tez podobnie jest. Moze nawet bym powiedzial ze sharan mniej pali ale pewnei z racji takiej ze nim jade do pracy i powrót a golfiorem to rano po bulki i ten to raczje robi niwielkie przeloty. Raz na jakis czas jade nim na Szczecin ( trasa okolo 120 km jednorazowo) to wychodzi wtedy jakies 6.3 ale but caly czas bo na ekspresowce łukam jak leci bo predkosc nie mniej jak 150km/h a bywa ze i pod 200 sie zbliza. Po miescie tez golfiorem lubie przyswirowac i czasami trzeba dać tzw pstryczka w nos. Jade a cos sie wlecze jak depne to potem zdziwienie ze kombiak tak odchodzi.
- Jing
- Użytkownik
- Auto: Audi A4
- Silnik: AVF
Mój AXR po chipsie przy prędkości 150-160 km/h komputer pokazywał mi 5,7lzgredd pisze:Nie uwiężę ze w trasie przy dynamicznej jeździe Audi A4 na pompo wtryskach spali 5,5 litra. Niech policzy spalanie z zbiornika. Takie spalanie można wykręcić jadać bardzo bardzo spokojnie.
Quattro - AVF
-
- Gadatliwa bestia
mk4 115 ps chip
Miałem ATD po sofcie teraz mam ARL po sofcie i nie wiem czy mam ciężka nogę ale średnie spalanie z 4000km wychodzi w okolicach 7-8 litrów.