mój wykres AFN ' a .... po modach....turbo, wtryski cd
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Dario84
- Forum Master
- Kontakt:
Raczej nie przedluzaTominator pisze:Dobra żeby sie już nie pogrążać sie dalej napisz mi tylko jak to jest z tym mocno podbitym napieciem na nastawniku? Przedłuża to żywotnośc pompy czy jest może troche inaczej?
CTR Tuning: CHIPTUNING, DIAGNOSTYKA, MECHANIKA, ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, HAMOWNIA GG:3995871 tel 693784122
Mój golfik: MK4 ASZ CTR
NASZE PRACE CTR: http://www.facebook.com/ctrtuning" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój golfik: MK4 ASZ CTR
NASZE PRACE CTR: http://www.facebook.com/ctrtuning" onclick="window.open(this.href);return false;
Tominator, przybyło trochę to już zółty kozaczy
[ Dodano: Wto Maj 20, 2008 15:40 ]
swoją drogą jak czytam na jakim setupie poszła ta moc u masakry to aż krzywo mi się robi, że taki wynik wypluło - wystarczy porównać setupy Tominatora i Masakry - ile jeden a ile drugi musiał się napocić by wynik ca 170ps osiągnąć -- nie podważam wcale tutaj niczyich zdolności (zarówno uysy-ego jak i samego silnika ) Jednak pełen podziw
[ Dodano: Wto Maj 20, 2008 15:40 ]
swoją drogą jak czytam na jakim setupie poszła ta moc u masakry to aż krzywo mi się robi, że taki wynik wypluło - wystarczy porównać setupy Tominatora i Masakry - ile jeden a ile drugi musiał się napocić by wynik ca 170ps osiągnąć -- nie podważam wcale tutaj niczyich zdolności (zarówno uysy-ego jak i samego silnika ) Jednak pełen podziw
pewnie, ze mozna sprawdzic cos czuje, ze nie dal bys mi najmniejszych szans mk3 przy ibi to ciezki klocTominator pisze:Jak będziesz masakra na dolnym śląsku to możemy sie ustawić na ćwiartke i przetestować nasze autka - zapraszam
a mi jest z tym dobrze :green_fuck:rhl22 pisze:swoją drogą jak czytam na jakim setupie poszła ta moc u masakry to aż krzywo mi się robi
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a fabia pomimo 5 furtek jest lżejsza od ibi przejsciowki 3 drzwi](*,)_mumin_ pisze:Oj nie bardzo wbrew pozorom te auta mają prawie identyczna masę .masakra pisze: pewnie, ze mozna sprawdzic cos czuje, ze nie dal bys mi najmniejszych szans mk3 przy ibi to ciezki kloc
Taka ibi jak Tominatora waży 1140 kg Dlatego też chętnie zobaczył
bym ten pojedynek
www.vagtune.pl tel. 502730289
Masa jest praktycznie taka sama, dodam ze mam 50kg audio na aucie i sma waze pod 90kgmasakra pisze:mk3 przy ibi to ciezki kloc
Rozwin bardziej ta mysl bo nie bardzo rozumiem o co chodzi, co do masakry to uysy powiedzial ze silnik to cukiereczek, moj niestety cukiereczkiem nie jest , uysy nie mogl wiecej z niego wykrzesac jak 128KM po wirusie, a staral sie jak mogl, auto dymilo jak batory niestety mocy na gorze nie bylo, u masakry wyszlo chybz 137Km i mozna bylo spokojnie wiecej zrobic z tego co pamietam z wypowiedzi uysyegorhl22 pisze:swoją drogą jak czytam na jakim setupie poszła ta moc u masakry to aż krzywo mi się robi, że taki wynik wypluło - wystarczy porównać setupy Tominatora i Masakry - ile jeden a ile drugi musiał się napocić by wynik ca 170ps osiągnąć -- nie podważam wcale tutaj niczyich zdolności (zarówno uysy-ego jak i samego silnika ) Jednak pełen podziw
dokładnie takTominator pisze:co do masakry to uysy powiedzial ze silnik to cukiereczek, moj niestety cukiereczkiem nie jest
Tominatora AFN nie trzymał za bardzo serii, jak pojechał do uysego to miał chyba 98KM, potem uysy poprzestawiał rozrząd cos tam i było chyba 108...
a seria masakry to 120KM, po wirusie miał 140 a z tego co pisał uysy mogłoby byc wiecej..
widać masakra ma zdrowiutką pompe.. kiedyś AFNy samym wirusem sie pod 150KM robiły
co do masy to moje mk3 waży 1145 z połową baku, czyli na pustym baku 1120 kg
wersja 3d z klimą - Ibiza wg tego co inni koledzy pisali 1085 kg
Seria 104, po rozrzadzie i kacie wtrysku 114cowboy pisze:Tominatora AFN nie trzymał za bardzo serii, jak pojechał do uysego to miał chyba 98KM, potem uysy poprzestawiał rozrząd cos tam i było chyba 108...
Moje auto wazy 1100kg z 20l w baku, sprawdzane na wadzecowboy pisze:wersja 3d z klimą - Ibiza wg tego co inni koledzy pisali 1085 kg
czyli by sie zgadzało ze 1085 na rezerwieTominator pisze: Moje auto wazy 1100kg z 20l w baku, sprawdzane na wadze
czyli jakieś 40kg lżejsze od mk3
Tominator, musisz kiedyś startnąć na cwiare to bedziesz miał porównianie do maskary, mysle że z Twoim startem z 2ki moze Ci się uda wysokie 14 machnąć...