komputer (sterownik) GOLF IV TDi '99
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Witam
Czy w golfie 4 tdi 110KM silnik AHF z 1999 r montowano w komputerze (w podszybiu) układ scalony - kość jest na podstawce czy wlutowany w płytke?
pozdrawiam
Czy w golfie 4 tdi 110KM silnik AHF z 1999 r montowano w komputerze (w podszybiu) układ scalony - kość jest na podstawce czy wlutowany w płytke?
pozdrawiam
Re: komputer (sterownik) GOLF IV TDi '99
Słyszałem że niektóre modele miały podstawke, tylko nie wiem jakie. Jesteś w 100% pewien? Masz jakieś zdjęcia jak wygląda w środku komputer?toffic pisze:Wlutowane są, bo masz 2 sztuki
-
- Gadatliwa bestia
Ja słyszałem ze niektore stare audi b4 tdi miały podstawki i pamieci kasowane uv. W nowszych zawsze jest lutowane wszystko.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Daniel I masz racje bo tak bylo.
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
W Golfach 3 też takie były, ale to 8-bit z pierwszych latDANIEL LHR pisze:Ja słyszałem ze niektore stare audi b4 tdi miały podstawki i pamieci kasowane uv. W nowszych zawsze jest lutowane wszystko.
podaj numer sterownika to bedzie 100% pewnosci ... rocznikowo nie ma sie co opierac
Kolego nie wiem czy dam rade odczytać nr bez wyciagania sterownika. Musiałbym zobaczyć.spanky pisze:podaj numer sterownika to bedzie 100% pewnosci ... rocznikowo nie ma sie co opierac
odczytaj za pomoca VCDS/VAGDmasterR pisze:Kolego nie wiem czy dam rade odczytać nr bez wyciagania sterownika. Musiałbym zobaczyć.spanky pisze:podaj numer sterownika to bedzie 100% pewnosci ... rocznikowo nie ma sie co opierac
w zadnum 1 wtyczkowym 16 bitowym ecu oraz 2 wtyczkowym ecu nie było podstawek...nie ma co tu sprawdzac
Szkoda, bedzie wiecej robotyFahoo pisze:w zadnum 1 wtyczkowym 16 bitowym ecu oraz 2 wtyczkowym ecu nie było podstawek...nie ma co tu sprawdzac