Winols w mapach z msa12 pokazuje krzaki.
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Witam,
Mam pytanko może orientuje się ktoś dlaczego gdy znajdę ręcznie mapę np. napięcia nastawnika w starym msa 12 to w 3d są krzaki dokładnie coś takiego:
Zgrałem do siebie ori wsad i znalazłem jakiegoś moda w sieci i na jego podstawie odnalazłem tą mapkę poprzez porównanie ori z modem znalazłem nagłówek i po nim doszedłem że mapka zaczyna się właśnie od tego miejsca ale czemu wychodzą krzaki, muszę wyskalować osie po danych z nagłówka mapy? żeby coś mi sensownego pokazało czy....?
Za info z góry dzięki.
Mam pytanko może orientuje się ktoś dlaczego gdy znajdę ręcznie mapę np. napięcia nastawnika w starym msa 12 to w 3d są krzaki dokładnie coś takiego:
Zgrałem do siebie ori wsad i znalazłem jakiegoś moda w sieci i na jego podstawie odnalazłem tą mapkę poprzez porównanie ori z modem znalazłem nagłówek i po nim doszedłem że mapka zaczyna się właśnie od tego miejsca ale czemu wychodzą krzaki, muszę wyskalować osie po danych z nagłówka mapy? żeby coś mi sensownego pokazało czy....?
Za info z góry dzięki.
Re: Winols w mapach z msa12 pokazuje krzaki.
Dzięki za podpowiedź już wiem co robiłem źle oczywiście
Jakim programatorem się posługujesz?rutek32ef pisze:Zgrałem do siebie ori wsad
VCDS,mozliwość zdiagnozowania.
Pisze ci że WinolsPyton50 pisze:Jakim programatorem się posługujesz?rutek32ef pisze:Zgrałem do siebie ori wsad
Numquam Desperaveris...
Co masz na myśli?Vagoviec pisze:Pisze ci że Winols
Bo ja pytam jakim programatorem zczytuje wsady z kości.
Sorki przeczytałem sobie źlePyton50 pisze:Co masz na myśli?Vagoviec pisze:Pisze ci że Winols
Bo ja pytam jakim programatorem zczytuje wsady z kości.
Numquam Desperaveris...
Rutek32ef doradz czym najlepiej zczytać eprom z kości.Bo widzę że ładnie Ci poszło.No chyba że...
-
- Nowicjusz