[inny] Octavia 2 1.6 mpi bkad 19617
Moderatorzy: italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[inny] Octavia 2 1.6 mpi bkad 19617
Witam.
Na zegarach świeci check a vcds pokazuje błąd
19617
Z autem jaj narazie nic się nie dzieje.
Co teraz kupować nowa? Używke? Olać?
Na zegarach świeci check a vcds pokazuje błąd
19617
Z autem jaj narazie nic się nie dzieje.
Co teraz kupować nowa? Używke? Olać?
[inny] Re: Octavia 2 1.6 mpi bkad 19617
Jakiś pomysł?
Mechanicy od razu chcą wymieniać sondę
Błąd to :
"liniowa sonda lambda przewód zasilający pompy tlenowej p3161 008 przerwa" błąd sporadyczny
Mechanicy od razu chcą wymieniać sondę
Błąd to :
"liniowa sonda lambda przewód zasilający pompy tlenowej p3161 008 przerwa" błąd sporadyczny
Sprawdzić ciągłość przewodów w samej sondzie ale również w instalacji auta czyli od wtyczki do sondy az do ecu silnika.
A czy ktos jest w stanie podać mi nr sondy jaka kupić? Octavia 2 1.6 bgu. Sonda 5 przewodowa.
Bosh?
Bosh?
Dzięki za pomoc.
Jakiś lewy chyba jestem ale 5 przewodowej Boscha nie mogę znaleźć pod tym nr...
Pomożesz?
Wpisz sobie w google LZA07-EV1/01 będzie zamienne z LZA07-V1 (to chyba to samo) i to jest odpowiednia sonda a wiem, bo wymieniałem na taką i działa jak nalezy chyba, że chcesz to Ci mogę starą moją pogonić bo jest sprawna, u mnie okazały się, że wtryski od gazu lały
Sonda zakupiona. Oryginał ntk. Zobaczymy co mechanik pomierzy czy na palę będzie wymieniał...
Zasada jest taka że najpierw mierzymy a potem kupujemy. A co zrobisz jak dalej będzie błąd? Skoro już kupiłeś to wymień chyba że masz możliwość zwrotu...